2777
2789
عنوان

ی دختر ۱۸ساله باید چندکیلو باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 56 پست
۳۳  من ۳۳ کیلو ام همه باید ۳۳ کیلو باشننن

یا خدا😂😂😂😂😂😂واقعا میگی؟؟قدت چندهه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵۰

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

70

وااااییی خیلیهههههه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

منم هیجدم الان 57 ام 🥴ولی دوست دارم کمتر کنم وزنمو

منم ۵۹ام میخوام بشم۵۵

۵۲

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
یا خدا😂😂😂😂😂😂واقعا میگی؟؟قدت چندهه

۱۵۷ 

مامانم میگه دراز 

هعیییی البته بیماری دارم من 

۴ فروردین ۱۸ شدم

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

چقد زياد ميگين ٦٠.٧٠ چخبره  ٥٠ خوبه

باز ۵۰ام برای استخون بندی درشت خرابه😂😂😂

من ۴۸کیلو وزن استخون و عضله هامه فقطط😑😂

نمیخای چاق شی؟

نمیشه😅اضافه نمیشه 

سال ۹۹ ۳۵ بودم الان ۳۳ ام

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

۱۵۷  مامانم میگه دراز  هعیییی البته بیماری دارم من  ۴ فروردین ۱۸ شدم

عزیزمم بیماریت چیه؟

عزیزمم بیماریت چیه؟

مشکل مغزی دارم هیدروسفالم ۹ بار عمل شدم .

کلا همش بیمارستان و .. 

هعی اضافه نمیشه 

با قد 163 و استخون بندی تقریبا درشت و 18 سال سن 52 کیلوعم

ببخشید سایز سینه هات چنده؟؟

من ۶۵خیلیی کوچیکک شدن😭😭😭هعییی قبلا خیلی خوب بودن