2777
2789
عنوان

مشکوک به یه بیماری خطرناکم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 24 پست
منم ۴ماه پیش چکاب دادم خطر یه بیماری دارم باید چند روز دیگه برم آزمایش دعا کنید خوب شده باشم

پناه هممون ب خدا

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه اینقد ترسو نباش چشات مشکلی نداره

دارم میمیرم عزیزم

زندگیم چند روزه مختله...منو مامانم شدیم مثله روح ...خیلی میترسم...حتی الانم با گریه تایپ میکنم😭

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
نه نداریم...تا اونجایی ک مطلعم نبودن...😭😭

خانم محترم  ایشالا هیچی نیست نگران نباشید به خق این شب عزیز 

این دکترا چرت زیاد میگن  به منم مبگفتن قوز شدیذ قرنیه داری  رفتم عکس شبکیه دادم هیچی نبود خدارو شکر

pilot ul  کاربر آقا هستم
چند سالته،دلیلش چی بود رفتی دکتر؟پدر و مادرت فامیل نزدیکن،اطرافیانت کسی دچارش شده ...بعضی نوع هاش نم ...

۲۱ سالمه

نقاط مختلفی جلوی دیدم بودن از سیاه تا سفیده درخشان..دیدم غبار آلود بود...پدر نادرم فامیل نزدیک نیستن یه فامیلی دوری دارن...ندیدم اطرافم کسی دچارش بشه....لطفا دعا کنید اینا نباشن...من قبلا دکتر رفتم گفتن چیزی نیست و صرفا مگس پرانه...اما الان سوالات دکتر ک مثله شما بود از قبیل فامیل بودن پدر مادرو اینا منو ترسوند و تست تشخیص این بیماری کوفتی..حتی یه همچین اصطلاحیو ب شبکیه م ربط داد😭

خانم محترم  ایشالا هیچی نیست نگران نباشید به خق این شب عزیز  این دکترا چرت زیاد میگن &nbs ...

ممنونم ازتون

خداروشکر ک چیزی نبوده...انشالله برا منم نباشه... ب خدا چند روزه نه خواب درست دارم..نه درست غذا میخورم نه حرفی میزنم تو خونه با کسی...بیچاره مامانم...پیرش کردم این چند روز🥲🥲

ممنونم ازتون خداروشکر ک چیزی نبوده...انشالله برا منم نباشه... ب خدا چند روزه نه خواب درست دارم..نه ...

نداشته باشید هم با این استرس خودتون بیمار میشید 

ایشالا که نیست چیزی نیست  ریشه ار پی و شب کوری ژنتیکیه  مثل کور رنگی 

pilot ul  کاربر آقا هستم