2777
2789
عنوان

چقدر عمم عوضی آشغاله

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 35 پست
اوه اوه اوه  چقد سخته آبجی ایشالا ک خیره و بهترینا برات رقم بخوره بخدا ناراحت شدیم چ میشه ک ...

مرسی عزیزم

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۰

بزرگ‌بشه ورق برمیگرده

زن عمو منم کاری کردن طلاق بگیره پسر عموم که بزرگ شد ننه بزرگم و آقا بزرگم و باباش رو وسط کوچه زد و فوش داد و رفت سمت مامانش  

تموم بیمارستان پر شده بوده از جیغ دختری که بخاطر شیمی درمانی نمیذاشت موهاشو کوتاه کنن میگفت عشقم موی بلند دوست داره🖤🖤🖤🍭        ی خورده اعصاب ندارم کاری نکنید بحثمون بشه که اونوقت دهنتون صافه بااحترام😁😁🍭     خانم معلم آیندم هر کی سوالی درباره دانشگاه فرهنگیان داره پاسخ گو هستم😉🍭   راستی آبنبات مخصوص منه دست نزن مرسی اه🤨😒🍭
چرا وقتی میدونی تقصیر باباته طلاق پیشش موندی و نمیری پیش مامانت؟

من اصلا از خونه بیرون نمیرم تو این قضایای دادگاه اینا اصلا ب ما چیزی نگفتن الکی رفتن گفتن بجه ها با باباش میمونه.

اینام از همین میترسن ک من نفهمم بزر‌ شدم نرم

ولی بخدا اگه بزرگ شدم اگه بزارن درس بخونم اگ محدوده نکنه بزرگ بشم مامانمو پیدا میکنم با داداشم

خدا لعنتشون کنه درسته مامانمم ی گند اخلاقیه داشت ولی مقصر بابا و عمه ها و مامان بزرگم بود

بزرگ‌بشه ورق برمیگرده زن عمو منم کاری کردن طلاق بگیره پسر عموم که بزرگ شد ننه بزرگم و آقا بزرگم و ب ...

منم دعاها.خدا از دهنت بشنوه

من بابام خوبه  با من داداشم اینا میخوان گند بزنن مامانم ک رفت حالا ب ما هم حسودیشون میشه

زندگی مون جوریه ک اصلا فکرشم نمی‌کنید دعا کنید تورو جان عزیزتون منم دعا میکنم 

انشالله ارامش ب دلتون برگرده  خیلی ناراحت شدم بزار بابات بیشتر بهت اعتماد کنه باهاش حرف بزن 

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

من اصلا از خونه بیرون نمیرم تو این قضایای دادگاه اینا اصلا ب ما چیزی نگفتن الکی رفتن گفتن بجه ها با ...

خب به اورژانس اجتماعی زنگ بزن بگو براشون چون طلاق گرفتن میتونی بگی اذیتم میکنن میخام برم پیش مادرم و نمیزارن

منم دعاها.خدا از دهنت بشنوه من بابام خوبه  با من داداشم اینا میخوان گند بزنن مامانم ک رفت حالا ...

داداشت بزرگ‌بشه رفتار اینا رو ببینه بالاخره جوش میاره درستشون میکنه

هر چند ایشالله قبلش درست بشن

تموم بیمارستان پر شده بوده از جیغ دختری که بخاطر شیمی درمانی نمیذاشت موهاشو کوتاه کنن میگفت عشقم موی بلند دوست داره🖤🖤🖤🍭        ی خورده اعصاب ندارم کاری نکنید بحثمون بشه که اونوقت دهنتون صافه بااحترام😁😁🍭     خانم معلم آیندم هر کی سوالی درباره دانشگاه فرهنگیان داره پاسخ گو هستم😉🍭   راستی آبنبات مخصوص منه دست نزن مرسی اه🤨😒🍭
انشالله ارامش ب دلتون برگرده  خیلی ناراحت شدم بزار بابات بیشتر بهت اعتماد کنه باهاش حرف بزن&nbs ...

اعتماد داره بابام میخواد آزادی بده بهم میخواد رو پا خودم  باشم ولی نمیزارن همش دو دلش میکنن

تازه مطمئنم برا ازدواجم هم همین عوصیا عقده ای ک خودشون ازدواج نکردن شر درس میکنن

اعتماد داره بابام میخواد آزادی بده بهم میخواد رو پا خودم  باشم ولی نمیزارن همش دو دلش میکنن تا ...

اصلا بهشون توجه نکن باباتو بکش سمت خودت  نزار پرش کنن

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

خب به اورژانس اجتماعی زنگ بزن بگو براشون چون طلاق گرفتن میتونی بگی اذیتم میکنن میخام برم پیش مادرم و ...

مامان من هم خوب نیست بی رحم ۶ سال من اونموقع کلاس دوم بودم یا ۷ سال ی بار سراغ نگرفت 

من و داداشم قربانی این زندگی بودیم 

حد اقل بابام دوسم داره ولی اینا نمیزارن...