2777
2789
عنوان

چقدر عمم عوضی آشغاله

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 35 پست

وای عمه های بعضیاشون خیلی بدن

عمه منم روز جهازم کاری کرده بود بابا با داداشم دعوا کرده حیف که من آرایشگاه بودم ورگرنه جوری میذاشتم کف دستش که دیگه نیاد خونه بابام

زنیکه نفهم 

بابای مظلوممو روز بعد از داداشم عذر خواهی کرد

۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم   ۱۴۰۴/۶/۲۸

فکر کنم همین الانم اقدام کنی بری دادگاه بگی میخوای با مادرت بمونی حضانت و میدن.... ولی مادرت راضیه؟ اینم هست 

ولی سعی کن با بابات دوست بشی 

من همسن تو بودم با بابام همیشه مشکل داشتم و همش بهم گیر میداد (چرا زیاد ارایش میکنی، این لباس چیه پوشیدی، موهات و بکن تو، میری بیرون زود برگرد و....) 

از وقتی مادرش مرد بابام از این رو به اون رو شد خودمم خیلی تلاش کردم الان انقدرررر خوبه خداروشکر واقعا از مامانم بیشتر دوسش دارم الان بهم اصلا گیر نمیده تازه یوقت کاری هم بخوام بکنم مامانم نفهمه با بابام هماهنگ میکنم😂😂مثلا میگم میخوام برم فلان جا به مامان نگو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان من هم خوب نیست بی رحم ۶ سال من اونموقع کلاس دوم بودم یا ۷ سال ی بار سراغ نگرفت  من و داد ...

عجب...

چقد ناراحت شدم برات

داداشتم کوچیک بوده خیلی

خب باهاش حرف بزن بگو بریم مشاوره یا به بابات بگو بیا یکم دو نفره حرف بزنیم

مادرت هرچیم باشه مادرته اجازه نده هرکسی راجع بهش بد بگه  من زن برادرم یه کثیف خراب بود حتی برا ...

اینا میخوان مثلا ذهنیت مون رو نسبت به مامانم بد کنن ک دیگه مثلا سمت اینا بم نیم

اما من شعور دارم من فهمیدم اینا چ عوضی هایی

هستن

من ن مامانم ن بابام فقط مامانمو پیدا کنم ی بار دیگه ببینمش بپرسم چرا ی سراغی نگرف از ما

بعد میخوام مستقل شم خدا کنه راحت شم 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

همینه ک میگن شب قدر واسه همه دعا کنین متم واسه شما انشاءالله شرش کم بشه ن فقط ما ن فقط عموم ی دنیا از شرش راحت میشه خواهرشم هست تازه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود