2777
2789
عنوان

بی کس ترینم

168 بازدید | 25 پست

دلم آشوبه، نا امیدم از همه جا،اعتقاداتم از دست دادم، من آدم بدی نبودم آدما باهام نساختن قلبمو شکستن💔😭

چکااار کنم ببخشم 

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رفتارتو تنظیم کن باهاشون

حالتو به آدما گره نزن

گرچه بعضی وقتا بد دل میشکنن

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

عزیزدلم منم خیلی وقتا اینجوری شدم

چشم امیدت به هیچ ادمی نباشه حتی پدر مادرت

و اینو بدون بدترین خانواده هم بیشتر از بهترین غریبه ها پشت ادمن

ولی با این وجود سعی کن رو پای خودت باشی و خودت واسه شادی دلت تلاش کنی،امیدوارم سال خیلی قشنگ و پرتلاشی داشته باشی♥️

خدایا این بندت شاددد کن بهش ارامش بدهههههه سلامتییییی بده  نشونش بده دستششششش گرفتییییییییییی ...

حس میکنم وجود نداره 

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭

نعلت بر ذهن منحرف 😂

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 
مثل مثل شما دلم داره میترکه از همه خستم کاش خدا جونمو بگیره

منممم ای کاااش منم ببره💔🙏

میفهممتون آدم بعضی وقتا از همه جا درمونده میشه ولی توکلتون‌ به خدا باشه.. اینم درست میشه غمت نباشه ...

هشت ماه حالم همینه

ببخش تا بخشیده بشی

بخشیدم نبخشیده🥺