2777
2789
عنوان

بی کس ترینم

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 25 پست
عزیزدلم منم خیلی وقتا اینجوری شدم چشم امیدت به هیچ ادمی نباشه حتی پدر مادرت و اینو بدون بدترین خان ...

من دوست دارم برم از پیش همشون برم ولی نمیشههه💔😭

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خدایااا ینی واقعا وجود داری 🤕💔پس چرا نمیبینیمممم

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭
من دوست دارم برم از پیش همشون برم ولی نمیشههه💔😭

وقتی بند عاطفیت رو ببری دیگه اینکه کنارشون هستی برات مهم نیس

سعی کن خودت از درون وابستگیتو از بین ببری

منم امشب از خودم خیلی ناراحتم،کارا و مهربونیامو مرور میکنم و اینکه جواب هیچ کدومو نگرفتم…دلم شکسته 

ولی دیگه هر کسیو اندازه ظرفیتش بها میدم بهش

تو هم اینکارو کن دلت اروم میشه♥️

وقتی بند عاطفیت رو ببری دیگه اینکه کنارشون هستی برات مهم نیس سعی کن خودت از درون وابستگیتو از بین ب ...

نمیتونم من دردشون میبینم قلب خودم بیشتر میگیره چطو میتونم بیتفاوت باشم💔😭

توکلت‌ به خدا باشه زمان همه چی رو درست میکنه

دیگ هیچی مث سابق نمیشه😊💔

میشه رفیق، میشه

اگ معجزه بشه کبشه