2821
2789
عنوان

من و دخترم❤

226 بازدید | 23 پست

امروز با دخترم کیک درست کردیم بماند که چقدر اذیت کرد میگه تخم‌مرغ را همونجوری خام بده بخورم 

همزن رو میکه بده من هم بزنم آرد رو بلده الک کنه خودش الک کرد وسطش ناخونک هم زد خورد😬

خلاصه درست کردیم گذاشتیم تو فر همین در فر رو بستم میگه خب پختش بیار بخوریم میگم نه نپخته 

تا بپزه کلی سر من غر زد و دعوام کرد

پخته نپخته درآوردم و خوردش نوش جووونش 

سیر شد بهش میگم دوباره کیک میخوری 

میگه نه من روزه ام 🤐😳🤗🤣

الهی من فداش بشم عزیزدلمو🥰 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اوییییییی ننه  اوخییییییی چقد نازه دخملت خدا حفظش کنه

مرسی عزیزدلم 😘😘

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
آخییی عزیزم چند سالشه

دوسال و هفت ماه

نه من روزه ام😂😂😂😂

چندفرسخ‌دیگر‌به‌خوشبختی‌می‌رسید.حالا‌دیگر‌۲۰۰‌ساله‌بود، هرچقدر‌بگوییم‌مردهافلان‌وزن‌ها‌فلان‌وتنهایی‌خوب‌است‌بی‌فایده‌است . اخرش‌قلبت‌برای‌کسی‌می‌زند  شدی‌شدی‌نشدی‌اسمتو‌میزارم‌روی‌پسرم

تمام این مراحلو وقت پختن کیک دایم.

در ضمن از مایه آماده شده کیک قبل از پخت هم میخورن😄

فقط ناخنک زدن به آرددددد و تعریف از طعم خوووووبش😆

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
نه من روزه ام😂😂😂😂

آره میبینی خواهر😅

وااای اسی همه تاپیکاتو الان خوندم  من غشششششش🥺🥺🥺🥺منم دخمل میخام  خدا حفظش کنه توروخد ...

دوتا دیگه هم هست بعدازظهر رفتیم بیرون اوناروهم میگم منتهی الان می‌خواهیم بریم پیش مامان جونش بیام تعریف میکنم

مرسی که وقت گذاشتی😘

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز