2777
2789

مثلن یساعت بعد سین میکنه ج میده منظورم مخاطب خاص...بعد میگم چراا دیرر ج میدع میگه به داداشم حرف میزدم بعد باز دیررر ج میده ...شما باشین بااین آدم چه برخوردی میکنینن ..غیرع کات کردن چه جواب هایی چربی بهش میدین ؟؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلاک

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

آدمارو چون زیاد جدی نمیگیرم  دیر ج بدن‌اصلا هیچیم نمیشه😃😃 همین‌بی تفاوتیم بهشون از فحش بدتر

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

ببین عزیزم تااااا بوده و بوده این آدما یه جای کارشون میلنگیده

با ننم حرف میزدم با آقام حرف میزدم رفته ناهار گوشیم زنگ خورد رفتم برینم رفتم تو کما😐

همممششششش بهانه اس

آخه دیگه چند بار؟؟؟؟؟

خودت و گول نزن و کات کن

زیاد پیگیرش نشو اصلا نپرس چرا دیر پیام دادی چرا دیر جواب دادی چرا زنگ نزدی  یه مدت خودت رو بی خیال نشون بده

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

متاسفانه ازین اپشن محرومم، سرعت ریپلایش به نور گفته زکی 😁

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
خواهر من سین میکنه جواب نمیییده اصلا  اون شبم من پیامش دادم گفتم چه طور تا خودت کار داری فوری ...

منمم از شماا بدررر میگم میگه باشع دیگه تکرار نمیشه باز همون میشه احساس میکنم دروغوعه