2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبته؟؟؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 66 پست
نمیخواد بری  اگر شک داری یه مارک دیگه بی بی چک بگیر  من نوک سینه هام حساس شده بود مطمعا ...

منم خیلی حساس شده

سر بارداری قبلیم از بوی مرغ بدم اومده بود..الانم همینجوریم

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻

اگه زیر ۳ دقیقه هاله انداخته مبارکه🥰

برا اطمینان ، چند روز بعد از موعدت دوباره بی بی بزن اگه پر رنگ تر از این یکی بود برو برا آزمایش🥳

ایشالا قسمت همه منتظرا🙏🙏🙏🙏🙏

« لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ إلّا بِاللهِ العَلیِّ العَظیم »

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز بذار از موعدت بگذره من روز موعدم با درد زیر دل وحشتناک راهی بیمارستان شدم دکتر گفت تا آز ندی ...

شنبه میرم انشالله

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻
عزیزم بد به دلت راه نده اون بچه حتما یه مشکلی داشته که خدا صلاح ندونسته بیاد قرار نیست برای تمام بچه ...

سعی میکنم با همین حرفدها خودمو اروم کنم

ولی خوب بازم استرس دارم

برات صلوات فرستادم ان شاالله باردار باشی متن بالاتر هم بخون که فرستادم 

مرسی گلم

چند روز پیش دیدم تاپیکتو 

کلی هم از روش اسکرین گرفتم نگه داشتم♥️♥️♥️

من تو برزخم مثل تو اما میخام صبر کنم راستی خواهرم بعد ی هفته آزمایششم منفی بود اما باردار بود😬

منم نمیخواستم امروز تست بزنم

ولی خوب نتونستم و زدم🤭

ولی خوب برا ازمایش تا شنبه صبر میکنم

منم نمیخواستم امروز تست بزنم ولی خوب نتونستم و زدم🤭 ولی خوب برا ازمایش تا شنبه صبر میکنم

منم امروز زدم منفی بودددد

نمیدونم زود زدم یا کلا منفیه😬😬

تاپیک قبلیا گفتم

یا مثل یه شاه راه برو یا جوری راه برو که برات مهم نیست شاه کیه😈🙌🏻
پس نرو دیگه ازمایش  منم از بوی مرغ بدم میومد  نی نی من دختر بود  سر پسرم ولی حساس ...

برا اطمینان شاید برم..بعدشم دکتر که بخوام برم زیر نظرش باشم مدرک بارداری میخواد

ولی خیلی علائم بارداری دارم...یک هفته پیشم دوبار پشت سرهم خواب دیدم که نی نی دارم

منم امروز زدم منفی بودددد نمیدونم زود زدم یا کلا منفیه😬😬 تاپیک قبلیا گفتم

انشالله که باردار باشی و جوابت ازت اشتباه باشه

برا اطمینان شاید برم..بعدشم دکتر که بخوام برم زیر نظرش باشم مدرک بارداری میخواد ولی خیلی علائم بارد ...

من رفتم دکتر گفتم دوبار بی بی چک زدم گفت نیازی به از نیست 

باز برو دکتر صلاح بدونه مینویسه 

دوست داری جنسیتش چی باشه؟

برام اصلا و به هیچ عنوان فرق نمیکنه

فقط میخوام سالم باشه و سالم بیاد بغلم

مخصوصا از تجربه قبلیم😔

من رفتم دکتر گفتم دوبار بی بی چک زدم گفت نیازی به از نیست  باز برو دکتر صلاح بدونه مینویسه&nbs ...

اها 

بارداری قبلیم که رفتم دکتر گفت جواب ازمایشتو بده

من رفتم دکتر گفتم دوبار بی بی چک زدم گفت نیازی به از نیست  باز برو دکتر صلاح بدونه مینویسه&nbs ...

عزیزم ازملیش لازمه حتما برای اینکه بتا رو بسنجن و بفمن طبیعی بالا میره

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇