2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبته؟؟؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 66 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز بذار از موعدت بگذره

من روز موعدم با درد زیر دل وحشتناک راهی بیمارستان شدم

دکتر گفت تا آز ندی نمیشه دارو بدم

آز دادم منفی بود

بعد دوباره روز چهارم که از موعدم گذشت بی‌بی‌ زدم مثبت شد، آز هم دادم مثبت شد

بخند، همین  
بنظرم منفیه  تاحالا اینجوری برام خیلی اتفاق افتادا

شنبه میرن ازمایش تا مطمئن شم

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻
دعا کن منم بیبی چکم این ماه مثبت شه

برات صلوات فرستادم ان شاالله باردار بشی و  بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-

مطالب این تاپیک هم بخون برای تقویت و زود باردار شدن داره و برای جنسیت داره ان شاالله به دردت بخوره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9996700/کلی-مطلب-دارم-برای-تعیین-جنسیت

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
استرس نداره عزیژم تا یه مدت که اصلا باورت نمیشه گاهی وقتا بادت میره یکی تو بدنته مگه اینکه جلوتر بری ...

استرسم به خاطر اینه بچه  قبلیم سه ماهگی سقط شد

قلبش وایستاده بود

به خاطر همین میترسم😔

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻
عکس باز نشد ولی اگه هاله انداخت مبارکه گلم منم دو روز مونده به موعد دوتا بیبیم پررنگ شد و باردارم ...

مرسی گلم

خدا نینیتو نگه داره برات

استرسم به خاطر اینه بچه  قبلیم سه ماهگی سقط شد قلبش وایستاده بود به خاطر همین میترسم😔

عزیزم بد به دلت راه نده اون بچه حتما یه مشکلی داشته که خدا صلاح ندونسته بیاد قرار نیست برای تمام بچه ها همین اتفاق بیفته،مثبت و قشنگ فکر کن

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
مبارک باشه عزیزدلم ب خوبی وخوشی وسلامتی بیاد بغلت گلم برو آزمایش بده وبخودتم برس گلم

مرسی گلی

استرسم به خاطر اینه بچه  قبلیم سه ماهگی سقط شد قلبش وایستاده بود به خاطر همین میترسم😔

برات صلوات فرستادم ان شاالله باردار باشی

متن بالاتر هم بخون که فرستادم 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
بچت چن سالشه؟

سقط شد گلم تو سه ماهگی

شنبه میرن ازمایش تا مطمئن شم

من تو برزخم مثل تو

اما میخام صبر کنم

راستی خواهرم بعد ی هفته آزمایششم منفی بود اما باردار بود😬

یا مثل یه شاه راه برو یا جوری راه برو که برات مهم نیست شاه کیه😈🙌🏻