یکتا_m_v مدیر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5184 عنوان بارداری.. 🤰🏻 | مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 23 پست شش هفتمه.. دکتر واسه شش هفته شش روز سونو نوشته. قلب جنینم اونموقه تشکیل شده؟ _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡 1402/01/24 | 14:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5184 من دو روز مونده به هفت هفته رفتم تشکیل شده بود خداروشکر. دعا کن منم بشنوم صدا قلبشو. سونو شکمی شدین _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5184 نه مگه چقد میبره تو چه خطری این سوسول بازیا چیه من رفتم هفته های بالاتر هم برا طول سرویکس میرن خودمم ... اخه من یکی از دوستام سونو واژینال شد اومد خونه افتاد خونریزی و سقط شد بچش _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
سارکوچک عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 763 اخه من یکی از دوستام سونو واژینال شد اومد خونه افتاد خونریزی و سقط شد بچش منم زندایم متاسفانه سقط شدنروخواهرم بزارهفتت بره بالاترشکمی برومن اصلاواژینال نرفتم میترسیدم
neginkocholooo عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 2135 من چون بچه اولم بودعجله داشتم خیلی ولی اگ انشالله دوباره بارداربشم باتعیین جنسیت میرم اخه باید بفهمی ساک و قلب تشکیل شده خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ..این صبر که من میکنم افشردن جان است
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5184 منم زندایم متاسفانه سقط شدنروخواهرم بزارهفتت بره بالاترشکمی برومن اصلاواژینال نرفتم میترسیدم اره اصلا میگن درست نیست سونو واژینال تو هفته های پایین _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
سارکوچک عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 763 اخه باید بفهمی ساک و قلب تشکیل شده تشکیل نشه خودش سقط میشه من باسونوتوهفته شش خیلی استرس کشیدم خانمهایی بودن میومدن بیرون مشکل داشتن رو روحیم اثرگذاشت استرس گرفتم گفتم دوباره حامله بشم اولی رونمیام فقط کافیه بری سونوقلب تشکیل نشده باشه خیلی استرس میگیری
دانشجوفوق عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 2648 خداروشکر. دعا کن منم بشنوم صدا قلبشو. سونو شکمی شدین آره واژینال که خطرناکه.انشالله صدای قلب عزیزشو میشنوی
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5184 آره واژینال که خطرناکه.انشالله صدای قلب عزیزشو میشنوی انشالله 😍 _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
sarehkhanoom عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 2441 اخه من یکی از دوستام سونو واژینال شد اومد خونه افتاد خونریزی و سقط شد بچش نه مشکل دیگه ای داشتن لابد تو سه ماه اول سقط شایعه به خاطر مشکلات کروموزمی