2777
2789
عنوان

یه سوال مهم برای ازدواج؟؟

391 بازدید | 54 پست

ایا عشق وقتی طرفت (اقا) بفهمه ازش بزرگتری‌کمرنگ میشه؟؟یعنی‌تفاوت یکم زیاد باشه مثلا ۸ سال خانم بزرگتر باشه..ایا اقا کنارمیکشه؟ومیره

بستگی داره

چندفرسخ‌دیگر‌به‌خوشبختی‌می‌رسید.حالا‌دیگر‌۲۰۰‌ساله‌بود، هرچقدر‌بگوییم‌مردهافلان‌وزن‌ها‌فلان‌وتنهایی‌خوب‌است‌بی‌فایده‌است . اخرش‌قلبت‌برای‌کسی‌می‌زند  شدی‌شدی‌نشدی‌اسمتو‌میزارم‌روی‌پسرم

مرد اگ بخوادت

اگ اسمون ب زمینم بیاد میخوادت اینو داشته باش

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دختر عمم از پسر عموم بزرگتره و عاااشق همن ولی ۸ سال نه کمتر

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

ببخشید ولی خیلی آدم مزخرف و خودخواهی هستی ک ۸ سال اختلاف سنی داری و بهش نگفتی با احساساتش بازی کردی متاسفم برات 

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

۸ سال برای خانم زیاده.. حداقل ۱یا۲ ... بنظرم بعدا به مشکل میخورین... پسرا بلوغشون خیلی دیر هست دیگه بدتر هست... اخه مث اون میخواد کاری انجام بده ولی از نظر شما و تجربه ی شما راضی نیستید ولی ایشون بی محلی میکنه و به مشکل میخورین

شاید کنار نکشه 

اما معمولا به مرور زمان کمرنگ میشه و نهایتا جدا میشن از هم 

خیلی ها دیدم ازدواج کردند یا جدا شدن و یا آقا خیانت کرده 

انگار یک خلا تو وجود مرد ایجاد میشه 

و خانم هم خودش تفاوت حس می‌کنه و همش اضطراب داره و آرامش نداره 

می‌دونی نگاه مردم هم خیلی مهمه وقتی نگاه میکنند بهمون اول تفاوت‌ها میاد تو ذهنمون و همین حس به تنهایی خیلی تخریبگر و آرامش از آدم میگیره 

به نظرم همچین زوجی مناسب هم نباشند دو سه سال بازم اوکی 

اما هشت سال خیلی مشخصه 

نه والله زن عموم وعموم باهام اشناشدن ازدواج کردن عموم سرهنگ زن عموم معلمه ۳۰ سال پیش ۴ تا بچه دارن خیلی هم تا الان همدیگه رادوست دارن عاشقانه میپرستن همدیگرو

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ببخشید ولی خیلی آدم مزخرف و خودخواهی هستی ک ۸ سال اختلاف سنی داری و بهش نگفتی با احساساتش بازی کردی ...

اون بهت توهین نکرده و فشت نداده ک تو داری میدی ادم باش 

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان