2777
2789
عنوان

یه سوال مهم برای ازدواج؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 54 پست
یعنی دوست داشتین کمتر باشه؟ ازنظر تفاوت تو دیدگاه باتوحه ب سن میگین؟

اره قشنگم میدونی ما یک سال و نیم قبل عقد  با هم رفت و آمد داشتیم بعد اینقدر باهم تفاهم داشتیم و همدیگر رو دوست داشتیم که من هیچ احساس نمیکردم همسرم ده سال از من بزرگتره ( من ۲۶ همسرم ۳۶) با اینکه همه مطالب روانشناسی و خود مشاوران به این نکته اختلاف سن کم تاکید داشتند چون خودمم تفکر و روش زندگیم  پخته تر از هم سن و سالام بود هیچیاز این اختلاف سن احساس نمیکردم. بابامم خیلی تاکید داشت که اختلاف سن خیلی مهمه حتی اگر عاشق اون آدم و بهترین براش باشی باز هم توی زندگی رسوخ میکنه و خودشو نشون میده هاااا !

من الان خیلی حس میکنم! کلی شیطنت ها و ذوق ها رو دارم کلی شور و نشاط هایی رو دارم که همسرم ازشون گذشته و براش عادی تر شده در واقع به پختگی و ثبات اون مسائل رسیده و درک من براش سخته که در عین دوست داشتنش  واقعا دشواره برام.

هر چند در دنیا هر چیزی مطلق نیست و  استثنا هایی داره مثل همین اختلاف سن ولی در کل سنین نزدیک به هم بیشتر دنیای هم رو میفهمند.❤❤🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره قشنگم میدونی ما یک سال و نیم قبل عقد  با هم رفت و آمد داشتیم بعد اینقدر باهم تفاهم داشتیم و ...

بله الان ک گفتین واقعا همینطوره ..شاید باید منطقی فکر‌کرد . ولی ب هرحال بعضی چیزها قسمت هستند ..شخصیت هم مهمه نمیشه گفت صرفا ب خاطر سنشونه .. این موضوع رو رها کنین و ازدید اینطور بهش نگاه نکنین .برای منم دعا کنین گلم خدا کمکم کنه.

بعدشم نوبت پسرش علی بوداومدبوددوسه بارابادان اونم عاشق رضوان شددخترعمویی بابام اومدبهم گفت منم حرفی ...

ممنون ازتوضیحت گلم ..بلاخره قسمتم دخیله ..اگرخوشبختن بقیه چیزها مهم نیست

ممنون ازتوضیحت گلم ..بلاخره قسمتم دخیله ..اگرخوشبختن بقیه چیزها مهم نیست

دقیقا خداروشکر میگم مامانم میگه زن عموم خوب کاری میکنه حق کامل میده به زن عموم میگه دوری دوستی خوبه بچه هاش پیشرفت کردن خداروشکر ۰ اینم بگم که دخترعمویی بابام درس خوند تودانشگاه پرستاری اهواز ی پسرپولدارپدرش سرشناس شهرشون ازدواجرکردخیلی دلم سوخت واسه پسرعموهام

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من فک میکردم یکی دو سال بزرگتر باشه. نه به هم نمیان خانومش یه ده سانتی قدبلندتر هم هست

حوب توی چهره رو میگم به هم میان؟مگه نمیگین مشخص نیست؟؟قدبلندتر ک ملاک نیست .چهره مهمتره .

بله الان ک گفتین واقعا همینطوره ..شاید باید منطقی فکر‌کرد . ولی ب هرحال بعضی چیزها قسمت هستند ..شخصی ...

بیشتر صحبتم مبنی بر تاکید تاثیر اختلاف سن بود وگرنه که شخصیت واقعا مهم و تاثیرگذاره.

فدای دل مهربووونت. ایشالا خدا بهترین ها رو قسمتت کنه.😊❤😘