2777
2789
عنوان

تلویزیون رو جابجا می‌خوام بکنم

124 بازدید | 13 پست

میز تلویزیونم از ایناست که تلویزیون بهش آویزون میشه الان آویزون کردیم ...

بعد می‌خوام بیارمش پایین یعنی روز خود میز قرار بدم ..

اگر اینکارو بکنم بجز دو نفر آدم که تلویزیون بلندد کنن بزارن باید نصاب هم باشه که تنظیماتش درست کنه یا اگر با این فاصله کم جابجاش کنم تنظیماتش بهم نمیخوره؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تلویزیون پشت پرده بده؟ 

برا چی؟ 🤔

من هفت ساله پشت پردس چیزیش نشده😁

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
هیچکس جواب نداد ،؟!

نفهمیدم چه جوری آویزونه😑

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
تلویزیون پشت پرده بده؟ 

نه بد نیست 

تازه برای من که الان اینطوری اویزونه من خیلی راضیم خوبه 

ولی مشکلم این هست که فلش نمیتونم اینطوری بهش بزنم برا همین می‌خوام جابجاش کنم 

تقریبا همین شکلی که شما به پرده زدی ، از منم همینطور 

از من رو میزه گذاشتم قسمتی از خونه که پنجرس و پشتش پردس

نزدم به پرده

عزیزم میز تلویزیون دیواری ندیدی؟  از اینا که یه قسمتش برای قرار دادن تلویزیون هست بالاش . روی ...

آهان....

میز شیشه ایا؟؟

از من رو میزه گذاشتم قسمتی از خونه که پنجرس و پشتش پردس نزدم به پرده

خب از منم همینطوره دیگه فقط پشتش پرده نیست 😂😂

حالا میگم اگر جابجاش کنم بزارم رو خود میز تنظیمش بهم میخوره ؟