2777
2789

من دو ساله عاشق یکی بودم البته نمیشه گفت عشق اونم نمی‌دونست اولاش فکر میکردم عشقه ولی اینجا گفتن تغییر هورمونه من باورم نمیشد اما الان ۶ ماه ندیدمش دیگه زیاد بهش فک نمیکنم و به حرف شما رسیدم البته نمیدونم اگه بازم ببینمش چ واکنشی نشون میدم

مثلا دو روز پیش تو خیابون دیدمش تو ی وضعیتی بودم ک دلم نمیخواست منو اونجوری ببینه نا خود آگاه سریع اومدم خونه نبینتم...

اینم هر پسر خوش تیپ یا خوشگلی میبینم کراش میزنم روش البته میگم خوشتیپ ن جلف و کم سن و سال 

ب اخلاقش هم نگا میکنم

البته قصدی ندارم دست خودمم نیست تازه دیگه نبینمش یادم میره رو بازیگرا کراش میزنم ولی فیلم ک تموم شد بعدی

ولی یکی هست هر روز میبینمش ازش خوشم اومد ولی بعد دیدم حلقه داره بیخیال شدم ولی خب هر روز میبینمش میگم قصدی ندارم دست خودم نیست نا خودآگاه از خوشگلا و خوشتیپا خوشم میاد اگ نبینمشون ک تمومه ولی اینو هر روز میبینم ولی هرگز نمیتونم احساسی شبیه اون به هیچ کدومشون داشته باشم

البته فکر میکنم من ی خائن ی ه.رزه هستم ک الکی ادای عاشقا رو در میارم از خودم بدم میاد تا قبل این ۶ ماهه  از هیچ پسری خوشم نمیومد...

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

امیدوارم خوب راهنماییت کنن و نریزن سرت گلم ♥️

یه خوشگل خانومه شنگول که شوهرش طلافروشهعاشق آشپزی بین المللی و غذاهای محلی لطفا تو هر تاپیکی رسپی غذاهای محلی گذاشتن شنگول۵۱ رو تگ کنید هرسوالی راجع ، زبان و ادبیات فارسی داشتین بپرسین تا حد خودم پاسخگو ام از تاپیک های ۱۸+ ، فال، طلسم، جادوجنبل، حس ششم خوشم نمیاد پس باید بترکه چون اینجا یه سایت عمومی پر از بچه های کم سن و یا مردهای مریض هست پس رعایت کنیم توهر تاپیکی مخاطب من فقط استارتره، لطفا اگر مخالفی با من ریپ نزن چون جواب نمیدم، پافشاری کنی نی نی یارو میگم جوابتو بده توی تاپیک های خنده ای، بی بی چک مثبت، خبر بارداری، کلا فاز مثبت منو تگ کنید یادم می مونه لطفتون صد بارهم تو تاپیکا گفتم عکساتون رو نزارید چون یه عده منتظر همین عکس گذاشتنها و سواستفاده بعدیشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونی ک حلقه داره فقط از ظاهرش خوشم میاد همین  تازه بعد ک ازش خوشم اومد دیدم حلقه داره 

همشون همینطور 

میگم در حد اینکه فیلم مبینی از بازیگره خوشت میاد همین ن اینکه عشق باشه شب و روز بهش فک کنم 

لعنتی من ی گناهکارم اصلا خدا درس میگه نباید ب نا محرم نگا کنید به یکیشون نگا کردم این بلاها سرم اومده اصلاق بل اون تو این فاز نبودم وقتی میدیدمش نمیتونستم ب هیچ مردی فک کنم از خوشگلا خوشم میومد ولی اصلا تصور رسیدن بهشون رو نمیگردم فقط اون بود ک آرزوشو داشتم با این ک سگ اخلاق بود

آدمیزاده دیگه. یه پسرایی می‌بینی که با معیارهات جورن دوست داری باهاشون ارتباط بگیری. بعد هم که نمی‌شه یا نمی‌بینیشون فراموش می‌کنی. اسم این کراش زدن نیست. شما هم هرزه نیستی.

ولی روی افزایش عزت نفست کار کن. 

خب ببین خودتو دست کم نگیر که عاشق هرکسی بشی سطح فکرتو ببر بالا همیشه به خودت تلقین کن و بگو من لایق بهترینهام و هرکسی رو واسه دوست داشته شدن نمی‌پذیرم هرچی پیش پسرا خودتو مغرور تر و سنگین تر نشون بدی و رفتار کنی بیشتر میان سمتت قانون پسرا همینه 

عاشق نوتلام🍫❤️