2777
2789
عنوان

مادر نامزدم

335 بازدید | 14 پست

بچه ها مادر نامزدم هرکاری ک نامزدم انجام میده سریع ب من پیام میده 

مثلا اگر نامزدم با کسی تلفنی صحبت کنه یهو میبینم مادرش بهم پیام داده با تو داشت صحبت میکرد؟ یا از این جور حرفا یا وقتی نامزدم عصبی میشه یا بی حصله هست سریع پیام میده ک چرا عصبیه چرا بی حصله هست بعدم ک بهش میگم چیز خاصی نیست و من اطلاع ندارم شروع میکنه ب گفتن این حرفا 

ک اره چطور خبر نداری مگه با تو حرف نمیزنه و خیلی رو مخمه ولی بازم من باهاش با احترام رفتار میکنم نمیدونم چی بهش بگم 

اینم بگم ک خیلی بد دهن هست مادرش و یبار یهویی بی دلیل سر فوش کشید بهم ک من باز هیچی نگفتم اما نامزدم پشتم بود

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب ادمیایی ها  باید جوری جوابشو داد ک دیگه اینطور نکنه باز خوبه نامزدت بشته البته بی تحترامی ...

اره خیلی پشتمه

بله همینجوره حتی تو جمع جواب سلام منم نمی‌داد تا همین چند روز پیش و  همچین آدمیه ک دنبال بهونه هست و همش قهر میکنه

به مادرش محل نده نزار دخالت کنه به نامزدتم بگو مادرش اینجوریه همین که نامزدت پشتت هست خوبه بعدم هنوز نامزدین فحش داده وای به حال فردا😳😳 سعی کن زیاد باهاش دمخور نشی بعد ازدواج حق دخالت نده بهش چون اینجور آدمها وقتی اینطوری گزارش میده  حتما میخواد بعدا تو زندگیت سرک بکشه دخالت کنه

همه چیز بستگی به خودت داره توقع فقط از خودت باشه دیگه ناراحت نمشی  گاهی به خود فکر کن برای خودت وقت بزار ❤
اره خیلی پشتمه بله همینجوره حتی تو جمع جواب سلام منم نمی‌داد تا همین چند روز پیش و  همچین آدمی ...

الان که نامزدین اگه نامزدتو دوست داری فعلا  کنار بیا و زیاد ب دل نگیر  و اینکه وقتی عروسی کردی دوری و دوستی 

به مادرش محل نده نزار دخالت کنه به نامزدتم بگو مادرش اینجوریه همین که نامزدت پشتت هست خوبه بعدم هنوز ...

درسته 

بله حالا ب نظر خودم دفع بعد اگر پیام داد شاید گفتم خودم خبر دارم از حالش و رفتار هاش شما نگران نباشید ب نظرتون اینو بگم؟

الان که نامزدین اگه نامزدتو دوست داری فعلا  کنار بیا و زیاد ب دل نگیر  و اینکه وقتی عروسی ...

بله خود نامزدم ک میگه جواب نده چون بدش میاد یکی اینجوری رفتار کنه

درسته  بله حالا ب نظر خودم دفع بعد اگر پیام داد شاید گفتم خودم خبر دارم از حالش و رفتار هاش شم ...

آره دیگه اگه نامزدت دوست داری حامیش باش تا برین سر خونه زندگیتون بعدم رابطه ات کم کن تا آرامش داشته باشی حالا نکنه نری اونم گناه داره مادره فقط آموزش ندیده و دنبال فهمیدن اینکه پسرش وارد رابطه جدیدی میشه چطور رفتار کنه 

همه چیز بستگی به خودت داره توقع فقط از خودت باشه دیگه ناراحت نمشی  گاهی به خود فکر کن برای خودت وقت بزار ❤
آره دیگه اگه نامزدت دوست داری حامیش باش تا برین سر خونه زندگیتون بعدم رابطه ات کم کن تا آرامش داشته ...

درسته 

اره عزیزم دقیقا