2777
2789
عنوان

بیاید🤌

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 35 پست
داشتیم لوبیاپلو بود اخه شبای قبل ک افطار میکرد با من دیگه میگف سیر شدم هیچی نمیخام خب میگفت گشنشه ...

نميدونم

من دلم برا اينجور افراد ميسوزه

حس ميكنم خيلي كمبود محبت دارن

بخاطر شکمش واقعا؟؟🤦‍♀️🙄

اره انگار

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نميدونم من دلم برا اينجور افراد ميسوزه حس ميكنم خيلي كمبود محبت دارن

انقدی ک من ب اون محبت میکنم و هواشو دارم خودش نسبت ب من اینجور نیست

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

خواهرم همیشه میگه مردا چشمشون به شکمشونه 

همیشه هم نصیحتم میکنه که باید غذای خوب و تازه بزاری جلوش ...

البته که من مجردم ولی بنظرم اگر میدونی که میتونه صحبت بکنه و در آرامش این موضوعو حل کنید که باهاش صحبت کن اگر نه و میدونی درموردش حرفی بزنه اوضاع متشنج تر میشه سکوت کن ولی بیشتر هواشو داشته باش 

مثلا ت این موارد که میدونی شامش کم بوده بهش بگو امشب شام کمتر همیشه بود اگر هنوز گرسنه ای ی شام حاضری دیگ بیارم یا برات بپزم دوباره ...

ولی از شام خودت نزن که بشقاب همسرت پرتر باشه این انتظارشو بالاتر میبره ...

نمیدونم...از هرچی بوده نباید اینجور رفتاری میکرد...بغض دارم از دیشب نمیتونم گریه کنم

میدونه کارش خیلی اشتباه هس 

توام سعی کن دفعه بعد بهتر باشه 

خودش پشیمون میشه قشنگم 🥲❤

خواهرم همیشه میگه مردا چشمشون به شکمشونه  همیشه هم نصیحتم میکنه که باید غذای خوب و تازه بزا ...

البته اینا از دید من مجرد بود 

امیدوارم دوستان با تجربه جوابتو کامل بدن ❣️

عیبی نداره عزیزم خودتو ناراحت نکن شما کوتاه بیا 

نمیتونم ب خانواده م فهش میداد...دلم میخاس برم بزنم تو دهنش ولی نرفتم

داشتیم لوبیاپلو بود اخه شبای قبل ک افطار میکرد با من دیگه میگف سیر شدم هیچی نمیخام خب میگفت گشنشه ...

به نظر من با این کاربر که بهت گفت "مگه خودت عقل نداری" صحبت نکن.

درست نیست آدم با یه شخص غمگین اینطوری صحبت کنه. خودتون هم دوست دارید وقتی غمگینی و نیاز داری یه نفر دلداریت بده، باهات اینطوری صحبت بشه؟

به نظر من با این کاربر که بهت گفت "مگه خودت عقل نداری" صحبت نکن. درست نیست آدم با یه شخص غمگین اینط ...

انقده بد رفتاری دیدم تو زندگیم ک دیگه برام مهم نیست

اصلن هیچی نگف انقدم بهش گفتم ظهرش نمیخاد بگیری تو حالت بد میشه برو ناهار بخور گوش نداد

چی بگم ؟از قدیم گفتن تا توانی دلی بدست اور دل شکستن هنر نمیباشد همسر من اینکارارو کرده سر هر چی منم یواشکی تو جای خودم گریه کردم 

نميدونم شايد از چيزي ناراحت بوده خب باهاش حرف بزن تا بيشتر نشده

نمیتونم

حس میکنم غرورم خرد شده...

چی بگم ؟از قدیم گفتن تا توانی دلی بدست اور دل شکستن هنر نمیباشد همسر من اینکارارو کرده سر هر چی منم ...

من میترسم دق کنم...نمیتونم اینسری گریه کنم...خسته م از تحقیر و توهین