2777
2789
عنوان

بیاید🤌

171 بازدید | 35 پست

افطاری دیشب کم بود

شوهرمم بار اولش بود روزه میشد

من خودم نون پنیر اوردم برا خودم کمم خوردم اشتها نداشتم...شوهرمم خورد و هیچی نگفت و جمع کردیم سفره رو

شب جاشو جدا کرد من فک کردم چون خوابیده بعدازظهر خوابش نمیاد و میره تو اتاق تا سرشو گرم تا خوابش بگیره منم دخترم زود خوابید گفتم منم بخوابم تا خوابه

خوابم نبرد در اتاقم نیمه بسته بود...

یهو صداش اومد ک داره ب من و خانواده م فهش میده😭هی میگف خودش مث خر میخوره بعد زبون درازی میکنه هیچی حالیش نیس سرکار نمیره هیکشاریم نمیکنه فقط منو حرص میده از کار کردنشه....بخدا انگار از دیشب پارچ اب یخ خالی کردن روم...انقد ک حرفای ناروا زد...چ عکس العملی نشون بدم؟؟دلم میخاد برم فقط...اخه حتی نیومد بگه من گشنمه من چیزی میپختم دوباره برا شام براش...هیچی نگف...کاش حداقل خواب رفته بودم و نمیشنیدم....از دیشب تا الان چشم رو هم نذاشتم

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

اون لوبیاپلو داشت ن نون پنیر

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف زیاده مهم نباشه واست منم شوهرم زیاد غر میزنه عادت کردم

اخه فهش میداد...بخدا روش میشه تو روم نگا کنه؟

هعی  فکنم واس تو نیست  از یه چی دیگه شاکیه

نمیدونم...از هرچی بوده نباید اینجور رفتاری میکرد...بغض دارم از دیشب نمیتونم گریه کنم

چه ربطي داره خودت عقل نداري كه كلا شام لازمه و اونم كسي  كه روزس؟ خيلي بيخيالي مديريت خوبي ...

داشتیم لوبیاپلو بود

اخه شبای قبل ک افطار میکرد با من دیگه میگف سیر شدم هیچی نمیخام

خب میگفت گشنشه زبون نداشت بنظرت؟؟؟

مگه افطار گرسنه از سفره بلند شد؟

اصلن هیچی نگف

انقدم بهش گفتم ظهرش نمیخاد بگیری تو حالت بد میشه برو ناهار بخور گوش نداد