2777
2789
عنوان

🔴چرا بیداری ؟؟🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 181 پست
امروز کلی گریه کردم نه به خاطر اونا. به خاطر اینکه نمیتونم از خودم مراقبت کنم توان تلافی کردن و این ...

حق داری 

نمیگم ناراحت نباش . اتفاقاً گریه کن سبک شی ولی دیگه نذار زیاد طول بکشه این حالت  

نمی‌خواد تلافی کنی..همین که سعی کنی آدم موفقی باشی آدم شادی باشی این برای بدخواهات بدترین تلافیه!

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دقیقا ولی میدونی چرا اینقدر دلم روشنه ، چون به ندرت پیش میاد شب۲۳ با شب جمعه مصادف بشه بعدشم امر ...

ان شاءالله

یاد یه تیکه ای از یه اهنگ افتادم

بیا تا جوانم بده رخ نشانم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
من خوندم همه کامنتارو خیلی میترسم استرس گرفتم🥹میشه یکم ارومم کنی من هیچ اطلاعاتی ندارم

اینو ببین اقا هم بیاد برای ما خوشبختی و سعادت میاره ترس نداره 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10820235/با-یک-شب-تمنا-مگه-میشه-ظهور-رو-جلو-انداخت

من خوندم همه کامنتارو خیلی میترسم استرس گرفتم🥹میشه یکم ارومم کنی من هیچ اطلاعاتی ندارم

عزیزدلم ببین اگر فردا صیحه رو بشنویم، یه صدای با آرامشه که نوید ظهور امام مهدی رو میده و همه دنیا میشنون و خیلی با آرامشه و کسی نمی ترسه و همه میگن مهدی کی هستش؟ بعدش شیطان ندا میده که اون لحظه باید سریع سجده کنی و یه ذکتری بگی فکر کنم یا قدوس هست دقیقشو تو نت سرچ کن .اگرسجده نکنی از بلایا آهر الزمان محفوظ نمیمونی ....یعدش کلی تحولات رخ میده تااااااا محرم ...ماه محرم امام زمان ظهور میکنه همه مون خوشبخت میشیم و در رفاه و آرامش کامل زندگی میکنیم 😊به همین خوبی و خوشیییی

تقریبا همچین چیزیه صیحه

https://uupload.ir/view/084f61b8cc9222ef3e38220e1f9c920c30652484-240p_1se9.mp4/

عزیزدلم ببین اگر فردا صیحه رو بشنویم، یه صدای با آرامشه که نوید ظهور امام مهدی رو میده و همه دنیا می ...

چییییی؟!!!

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

البته اینی که فرستادم ندای ظهوره نمیدونم همون صیحس یا نه

عزیزدلم ببین اگر فردا صیحه رو بشنویم، یه صدای با آرامشه که نوید ظهور امام مهدی رو میده و همه دنیا می ...

متوجهم اینا همه رو اما مگه بعد از ظهور قیامت نمیشه من ازین میترسم😔چقد بعد از ظهور قیامت میشه؟😔