2777
2789
عنوان

🔴چرا بیداری ؟؟🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 181 پست
تاپیک یکی مونده به اخرم بخون .قفلش کردن نمیدونم چرا

عزیزم مشخص نیست که این جمعه ماه رمضانه یا نه فقط باید دعا کرد ان شاءالله که باشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم آخی چرا 

چون دوست صمیمیم  پشت سرم کلی حرف زده،  کسی که تو رابطه بودم باهاش هرچی گفته دروغ بوده تنها آدم زندگیش هم من نبودم، یاد خریتای خودم که واسه آدمای بی لیاقت انجام دادم افتادم. از کار اونا نه ولی شدیدا از دست خودم و کارام عصبانی و ناراحتم همیشه سعی میکنم کسیو با نه گفتن ناراحت نکنم صد خودمو میذارم وسط و آخرش ازم سواری میگیرن

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
با شوهرم بحثم شده ،اعصابمو خط خطی کرده

حالا ما این وسط حرص میخوریم و خودخوری میکنیم اونا عین خیالشون هم نیست 

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓
من همیشه بیدارم و دوماه بعد نی نی میاد به سلامت انشالاه دیگه شبها تنها نمیمونم

انشالله به سلامتی بیاد بغلت عزیزم 

حجتیه یه فرقه ی انحرافی هست که یه سری عقاید انحرافی در مورد امام زمان عج الله دارن

اینو ببین منظورش اینه؟ اقای پناهیان راجبش میگه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10820235/با-یک-شب-تمنا-مگه-میشه-ظهور-رو-جلو-انداخت

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
هیچی انشالله فقط تحت نظر یه دکتر خوب باشن .شیر خوردن پ بعد غذا خوردنشون مصیبته

ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین لطفاً

عزیزم مشخص نیست که این جمعه ماه رمضانه یا نه فقط باید دعا کرد ان شاءالله که باشه

آره دقیقا ولی میدونی چرا اینقدر دلم روشنه ، چون به ندرت پیش میاد شب۲۳ با شب جمعه مصادف بشه بعدشم امروز زندگی پس از زندگی یکی رو آورده بودن میگفت تو اون دنیا بهم گفتن آقاامام زمان ظهور میکنه زمان شما

چون دوست صمیمیم  پشت سرم کلی حرف زده،  کسی که تو رابطه بودم باهاش هرچی گفته دروغ بوده تنه ...

عزیزمممم

دنیا و ادماش خیلی نامردن

باید خودخواه باشی. خودتو دوست داشته باش و اهمیتی به دیگران و حرفاشون نده

عزیزمممم دنیا و ادماش خیلی نامردن باید خودخواه باشی. خودتو دوست داشته باش و اهمیتی به دیگران و ...

امروز کلی گریه کردم نه به خاطر اونا. به خاطر اینکه نمیتونم از خودم مراقبت کنم توان تلافی کردن و این حرفام ندارم همش میترسم تاثیرشو تو زندگیم ببینم

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...