چون دوست صمیمیم پشت سرم کلی حرف زده، کسی که تو رابطه بودم باهاش هرچی گفته دروغ بوده تنها آدم زندگیش هم من نبودم، یاد خریتای خودم که واسه آدمای بی لیاقت انجام دادم افتادم. از کار اونا نه ولی شدیدا از دست خودم و کارام عصبانی و ناراحتم همیشه سعی میکنم کسیو با نه گفتن ناراحت نکنم صد خودمو میذارم وسط و آخرش ازم سواری میگیرن
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...
عزیزم مشخص نیست که این جمعه ماه رمضانه یا نه فقط باید دعا کرد ان شاءالله که باشه
آره دقیقا ولی میدونی چرا اینقدر دلم روشنه ، چون به ندرت پیش میاد شب۲۳ با شب جمعه مصادف بشه بعدشم امروز زندگی پس از زندگی یکی رو آورده بودن میگفت تو اون دنیا بهم گفتن آقاامام زمان ظهور میکنه زمان شما
عزیزمممم دنیا و ادماش خیلی نامردن باید خودخواه باشی. خودتو دوست داشته باش و اهمیتی به دیگران و ...
امروز کلی گریه کردم نه به خاطر اونا. به خاطر اینکه نمیتونم از خودم مراقبت کنم توان تلافی کردن و این حرفام ندارم همش میترسم تاثیرشو تو زندگیم ببینم
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...