2777
2789
عنوان

ضایعات

593 بازدید | 41 پست

تو تراس خونمون ضایعات جمع می کنم پر که شد گونیا میفروشم تا هم به پاکیزگی شهر کمک کنم هم کار شهرداری راحتر باشه و هم عاشق پاکیزگیم اینکار منظم بهم آرامش میده ولی من تو گونی جمع می کنم برای همین بالکن بهم ریخته میشه چون گوتی کج و کوله میشه و باد میزنه میریزه و یساط دارم، کسایی که جمع میکنن تو چیا میذارن؟ شنیدم یه سطلایی هست یعنی پلاستیکیه اونارو چجوری تهیه کنم و از کجا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر گونی رو بدوز 😁😄

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

تو شهرمون کارتون خواب زیاده و همش ضایعات جمع میکنن من همه رو یکجا تو تراس جمع میکنم بعد ک زیاد شدن میدم ب اونا ببرن برا خودشون بفروشن🥺

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
تو شهرمون کارتون خواب زیاده و همش ضایعات جمع میکنن من همه رو یکجا تو تراس جمع میکنم بعد ک زیاد شدن م ...

ضایعات جمع کنا وجه کاریه بدی داره اما سرمایش خیلیه، واسه همینه کسایی که جمع میکنن ظاهر ناآراسته ای دارن اما پولش خوبه برای همین ماها خیال میکنیم ندارن