تو تراس خونمون ضایعات جمع می کنم پر که شد گونیا میفروشم تا هم به پاکیزگی شهر کمک کنم هم کار شهرداری راحتر باشه و هم عاشق پاکیزگیم اینکار منظم بهم آرامش میده ولی من تو گونی جمع می کنم برای همین بالکن بهم ریخته میشه چون گوتی کج و کوله میشه و باد میزنه میریزه و یساط دارم، کسایی که جمع میکنن تو چیا میذارن؟ شنیدم یه سطلایی هست یعنی پلاستیکیه اونارو چجوری تهیه کنم و از کجا
نه بابا بابای من گونی بزرگ میزدپرهم میکرد هیچی نمیشد گونیت جنسش خوب باشه هیچی نمیشه
پس اگه سطل ضایعات گرون بود همینکارو می کنم البته اگه بشه چون بالکنمون کوچیکه پنج تا گونی ضایعات هم هست دیواری نیس که بزنم ب دیوار، یه طرف دیواره که نهایت دو یا سه تا گونی جا بشه
حالا دوستان گلم یه پیشنهاد البته خودتون میدونید من فقط نظر میدم،کاش همینطوری بدون پول بدیم بره ضایعات رو به اونایی که واقعا نیاز دارن ثوابش به خودمون یه جایی یجوری برمیگرده
حالا دوستان گلم یه پیشنهاد البته خودتون میدونید من فقط نظر میدم،کاش همینطوری بدون پول بدیم بره ضایعا ...
ما تو شهرمون نیازمندا ضایعات جمع نمیکنن، ضایعات یک شغله و درآمد خوبی داره اما وجه کاریش قشنگ نیس و اونایی که براشون ظاهر مهم نیس تو این شغلن و درآمدشون خوبه
ما تو شهرمون نیازمندا ضایعات جمع نمیکنن، ضایعات یک شغله و درآمد خوبی داره اما وجه کاریش قشنگ نیس و ا ...
بله میدونم شغله،ولی بعضی دارن وبراشون یه شغله و بعضی ندارن وبراشون شغله،من هم منظورم کسایی بود که واقعا ندارن،وبیشتر خانمهایی که اینکار رو انجام میدن،باز هم میگم هرکی خودش مختاره،و من هم اشاره کردم به این قضیه.