2777
2789

بچه ها ما رفته بودیم مشهد بازار بودیم شوهرم گفت بشین یه گوشه بازار تا من برم برای مادرم زعفران بخرم که من نشستم یه آقای چهارشونه جوگندمی بلند قد اومد بهم یه تسبیح داد گفت بگیر دخترم این از تربت کربلاست، گرفتم خشکم زد اصلا نفهمیدم چجور اون آقا رفت ....بعد که رفت به قلبم الهام شد امام زمان بود و گریه کردم ...بعد تسبیه رو بردم گرفتم زیر اب دیدم عههه واقعا از خاکه و بین دونه هاش دونه های سنگ فیروزه داره و یه دست ازش آویزونه که روش یه چیزی نوشته نمیدونم چیه....خالمم یک بار دیده امام زمانو موقع خوندن دعای فرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گناهه این حرفو نزن.شاید آدم خوب بوده و بخاطر نذر بهت تسبیح داده..ینی چی خونوادگی امام زمانو دیدیدن

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بیاین از این ببعد هرکار خیر می کنیم به نیت آقا انجام بدیم. نمیدونم گفتنش درسته یا نه. ولی من ادم مومنی نیستم البته متاسفانه ولی زمان هایی که نماز میخونم همیشه بعد نماز صبح دو رکعت نماز برای سلامتی ایشون میخونم