2777
2789
کارش خوبه؟

تو شهر خودشون خیلی قبولشون دارن 

دو نفر هستن که میگن سیدن ( نمیدونمم کدومشون بهتره ، داخل یه خونن جفتشون ) ولی میگم من خودم نمیدونم چطوره 

خودمم الان خیلی لارم دارم ولی نمیدونم اصلا دعا نوشتن کار درستی هست یانه 

Md.collection24.   آدرس پیج منه ، خوشحال میشم از پیجم دیدن کنید و اگه دوست داشتید فالوم کنید 😍😍ارسال برای شما دوستای  نی نی سایتی عزیزم هم رایگانه 
اگه قبولم داشته باشی من سید هستم کمکت کنم. دعانویس نیستم اما تو عمرم به ولله قسم هیچکس رو به کاردرس ...

چشم من میخوام ازدواج کنم سنم داره میره بالا نمیدونم چکار کنم خیلی ناراحتم حتی کربلا رفتم کلی دعا کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
چشم من میخوام ازدواج کنم سنم داره میره بالا نمیدونم چکار کنم خیلی ناراحتم حتی کربلا رفتم کلی دعا کرد ...

چله طه بگیر خودم با همین روش ازدواج کردم 

شب قدر دعا کن  

آب رو آتیشه 

2804
چله طه بگیر خودم با همین روش ازدواج کردم  شب قدر دعا کن   آب رو آتیشه

اخه کارای دیگه ام انحام دادم دارم نا انید میشم حضرت ابوالفضل پ امام حسین رو واسطه کردم دیگه بالاتر از این بزرگواران؟

اخه کارای دیگه ام انحام دادم دارم نا انید میشم حضرت ابوالفضل پ امام حسین رو واسطه کردم دیگه بالاتر ا ...

این واقعا نتیجه میده اگه نگرفتی برو پیش دعا نویس 

فقط با وضو ومتوصل ب خدا شو ب خدا بگو تو گفتی از رگ گردن بهت نزدیک ترم من خواستمو میخوام 

2805
2801