2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکس بازنمیشه،سایت خرابه،خودت ی توضیح بده

سونوگرافی بارداری سه ماهه اول
تصویر ساک حاملگی منفرد با حدود منظم در محل مناسب کاویته اندومتر مشاهده شد. 
Yolk sac دیده شد.
(Early pregnancy), Fetal pole
سن حاملگی بر اساس GS=22.1mm معادل تقریبی 6w+5d است.
در حال حاضر سن بارداری براساس LMP معادل 7w+4d میباشد
جهت بررسی از نظر تشکیل قلب سونوگرافی کنترل و هفته بعد توصیه میشود علائمی به نفع هموراژی ساب کوریون مشاهده نشد.
ضایعه کیستیک با محتویات Low level echo به ابعاد ۲۷ ۳۹ م.م در تخمدان چپ دیده شد. بقایای کیست هموراژیک و آندومتریوما در تشخیص افتراقی هستند سونوگرافی کنترل شش هفته بعد توصیه می شود. کورپوس لوتئوم (بقایای فولیکول غالب آزاد شده به دیامتر ۲۳ م.م در تخمدان راست دیده شد. مایع آزاد در فضای لگن رویت نشد.

منم هفته ی هفت رفتم تشکیل نشده بود بار سومم بود ک پوچ بود دیگا کلا ناامید شده بودم بار اول ک کلا تشکیل نشد ولی باز امید داشتم تا هفته ۱۰ ک دیگه سقط کردم بار دوم هفته ی شش تشکیل شده بود و هفته نه قلبش وایساد بار سوم دیگه از بس استرس داشتم هفته ی هفت رفتم باز تسکیل نشده بود خیلی ناامید شده بودم ک ده روز بعد تشکیل شد و الان پسر ماهم ۵ سالشه

منم هفته ی هفت رفتم تشکیل نشده بود بار سومم بود ک پوچ بود دیگا کلا ناامید شده بودم بار اول ک کلا تشک ...

ای جان خداروشکر خدا پسرتو برات نگهداره 

من دو تا دختر دارم اصلا بچه هم نمیخواستم تقریبا خنثی ام فقط برزخ موندم نمیدونم هست نیست