2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر سونو میگفت باید تا الان تشکیل می‌شد که نشده هفته ی دیگه بیا تا مجوز سقط بدن 

عشقم ناامید نشو اونی که بخواد بده خودش میده انشاالله هفته دیگه بری قلب کوچولوش تشکیل شده خیلللللی دیدم از این موردا 

خواهر خودم فک کنم هفت هفته یا هشت بود رفت گفتن باید سقط بشه پوچه ، اگه بدونی خواهرم میرفت کوه ، چیز سنگیننن بلند می‌کرد ، از بلندی میپرید کلی چای زعفرون غلیظ خورد دید نمیفته آخرم رفت بستری شد قبلش بردنش سونو‌ گفتن گناه داره چرا میخوای سقط کنی گفت خوب قلبش تشکیل نشده گفت کی گفته ببین نمیدونی چه حالی داشتیم پس امیدت با اون بالایی باشه امام رضا رو به دردونش قسم بده انشاالله که هرچی خیر و به صلاح هست همون میشه عزیزدلم 

انشاااله تایپیک بعدی اینه بچه ها قلب بچمو شنیدم 😍😍😍😍😍

فقط دکترسنو ک گفته مجوز سقط،،،هین اگه قلبش تشکیل نشده خودش سقط میشه ولی تو صبرکن شاید لقاح دیرصورت گ ...

اصلا لک بینی ندارم شکم به اینه اگه قلب نداشت دیگه باید لک میدیدم