2777
2789
مرسی  توهم بخون الان میگم کاش هم سن و جای تو بودم هیب

گلم من رلم اذیت می‌کنه 

اون روز گفته می‌خوام تنها باشم گفتم چشم 

رفت ی روز بعد آمد یعنی امروز گف بیا ببینمت 

رفتم کلی حال داد 

بعد امدیم خونه 

الان دیدم باز یجوریع داغونم کرده 

اصلا حالش خوب نیس بهش گفتم باز میخوای برم تنها باشی؟

گف خستم بخوابیم

گلم من رلم اذیت می‌کنه  اون روز گفته می‌خوام تنها باشم گفتم چشم  رفت ی روز بعد آمد یعنی ...

خب عزیزم من نمیدونم سبک زندگیت چجوریه  

ولی باید یه اولویت بندی داشته باشی تو زندگیت اگه تازه رفتی تو رابطه خب نباید میرفتی اولویت اول کنکور هست 

اگه از قبل بوده باید امسال کنترل میکردی یعنی میگفتی باید اینجوری باشه مثلا درست به جا باشه در کنارش این! نه اینکه این بشه اولویت اولت بعدش حالا یکم درس بخونی! 

باید طرفت اینو بفهمه کمکت کنه نه اینکه بدتر اذیت کنه اون چیزایی که میخونی هم یادت بره 

نمیدونم تونستم بهت بگم یا نه باید یه اولویت بندی اساسی انجام بدی ببینی واقعا چه چیزای الان امسال باید اولویت اول داشته باشن بعدش چه چیزی اولویت دوم و سوم و..... 

اینجوری نشه یه رل داشته باشی یک ساعت باهاش حرف بزنی بعدش دوازده ساعت تو فکر بری و اذیت شی! این یعنی رلت شده اولویت اولت این هیچی داره گند میزنه به سایر اولویت هات! 

اینا یکم نیازمند دقت هستش الان کاملا احساسی هستی شاید حرفای من برات بی معنی باشه ولی وقتی آروم شدی یه دور دیگه بخون و اساسی فکر کن بهش 🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خستم خیلی خسته  داغونم کرده  ن میتونم ولش کنم ن باهاش باشم

بشین دلایلتو بنویس که چرا باید ولش کنی چرا نباید ولش کنی بعد مقایسه کن ببین کدوم دلایل قوی تر هستش 

الان احساسی هستی اینو وقتی انجام بده که آرومی و منطقی شدی 

الان خسته ای ولی ببین همدم باید کسی باشه که موجب پیشرفتت بشه نه پسرفتت!! اینو.الان شاید متوجه نشی ولی وقتی سنت رفت یکم بالاتر میفهمی و خودتو لعنت میکنی

بشین دلایلتو بنویس که چرا باید ولش کنی چرا نباید ولش کنی بعد مقایسه کن ببین کدوم دلایل قوی تر هستش&n ...

الانم دارم خودمو لعنت میکنم 

چ گندی بود ب زندگیم زدم اخه