2777
2789

بچه ها من کلا آدم سرسنگینی هستم تو محل کارم ولی خب ببینم همکارم سلام میکنه و آدم درستیه منم بهش سلام میکنم ولی خب ی سری همکارا هستن ک زیاد نمیبینمشون و اونا هم منو میبینن سلام نمیکنن خب من الان باید سلام کنم ب اینا؟؟؟ اخه بقیه باهاشون خیلی میگن میخندن من اصلا رو‌ ندادم میگم یوقت فک نکنن پیش خودشون این بی ادبه…

✨🤍love me like you do

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری سلام نمیکنی 🤕 زشته

خب دارم میگم طرف ببینم سلام میده منم سلام میدم هردفعه میبینم ولی خب بعضیا نگاشون میکنی سلام نمیدن اصلا باهاشون تو ی محل هم نیستم اونا طبقه بالا هستن

✨🤍love me like you do

سلام کردن که مرد و زن نداره دیگه 

تموم بیمارستان پر شده بوده از جیغ دختری که بخاطر شیمی درمانی نمیذاشت موهاشو کوتاه کنن میگفت عشقم موی بلند دوست داره🖤🖤🖤🍭        ی خورده اعصاب ندارم کاری نکنید بحثمون بشه که اونوقت دهنتون صافه بااحترام😁😁🍭     خانم معلم آیندم هر کی سوالی درباره دانشگاه فرهنگیان داره پاسخ گو هستم😉🍭   راستی آبنبات مخصوص منه دست نزن مرسی اه🤨😒🍭

نه 

بشخصه معتقدم سلام برای وقتیه که میخوای توجه کسی رو برای صحبت های در ادامه بگیری 

یعنی آغاز صحبت 

یا وارد یه جمع میشی و اول بهتره تو سلام کنی 

یا کسی بهت سلام کرده و جوابش واجبه

ولی

وقتی با کسی کاری نداری چرا سلام کنی ؟

و اینکه خانمها می تونن اینقدر سنگین و مغرور باشند و مشکلی نیست.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم