2777
2789
عنوان

زخم زبون

336 بازدید | 21 پست

تو سال گذشتع ب ی نفر خیلیییی زخم زبون زدم الان چکار کنمممم عذاب وجدان لهم کرده 💔😭

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭

حق الناس خیلی خطرناکه.

ازش حلالیت بخواین اگرم میدونین که حلال نمیکنه و بدتر میشه.

بجاش رد مظالم بدین و توبه کنین.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زخم زبون یک گناه کبیرس یک غذاب خیلی بده حتما حلالیت بگیر 

خیلی پشیمونم ولی میگ نمیبخشم💔😭

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭
حق الناس خیلی خطرناکه. ازش حلالیت بخواین اگرم میدونین که حلال نمیکنه و بدتر میشه. بجاش رد مظالم بد ...

میدونین اون ی نفر عشقم بوده همش خانوادش منو اذیت میکردن تهمت میزدن زور میگفتن حتی میگفتن من میگم چی بپوشی چی نپوشی بعد اینم ساکت میشد منم حرفا اونا سر این تلافی میکردم زخم زبون میزدم 

عذاب وجدان خیلی بده  ولی آدمای بد جنس عذاب وجدان نمیگیرن  پس قطعن تو مهربونی که عذاب وجد ...

دارم میمیرم میگ نمیبخشمت تا یروز قبل مرگم ولی بخدا اونم خیلییی دل منو شکونده 💔😭

انسانیت دینی است که پیروان چندانی ندارد توبه نسوح کن وبه خودت قول بده ادم خوبی باشی ازین ببعد

بخدا ادم بدی نیستم فقد تو عصبانیت حرف میزدم بعد میکفتم ک پشیمونم 

انسانیت دینی است که پیروان چندانی ندارد توبه نسوح کن وبه خودت قول بده ادم خوبی باشی ازین ببعد

توبه نسوح چیه؟

میدونین اون ی نفر عشقم بوده همش خانوادش منو اذیت میکردن تهمت میزدن زور میگفتن حتی میگفتن من میگم چی ...

ببین عزیزم هر کسی مسئول رفتار و اعمال خودشه.اونا گناه میکردن و خودشون این دنیا و اخرت تاوان میدن.

شما خم گناه کردی.گناه زبانی گناه کبیره س.

حتما اسنغفار کن.و رد مظالم بده.

و یادت باشه هر نفسی طعم مرگ رو میچشه و وقتی مرگ به سراغمون بیاد بدترین چیز حق الناسه بدترین چیز گناهان زبانیه.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...

من امروز تو دلم در مورد رفتار یه نفر با خودم دچار قضاوت اشتباه و بدگمانی شدم و الان دیوونه شدم حالم بده نمیتونم بخوابم.

خیلی باید از گناه ترسید خیلی.