2777
2789
عنوان

زخم زبون

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 21 پست
ازین ببعد کاری نکن پشیمون بشی بعدش

خیلی وقته دارم سعیم میکنم

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭
ببین عزیزم هر کسی مسئول رفتار و اعمال خودشه.اونا گناه میکردن و خودشون این دنیا و اخرت تاوان میدن. ش ...

میفهمم چی میگی ولی بخدا بچگی کردم من 19سالم بود و بقیه بم فشار نیاوردن حتی بعد اینک.جدامون کردن حالش خیلی بد شده و این بیشتر عذابم میده

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من امروز تو دلم در مورد رفتار یه نفر با خودم دچار قضاوت اشتباه و بدگمانی شدم و الان دیوونه شدم حالم ...

از حق الناس خیلیییی 

من خودم چ تهمتایی از خانوادش نشنیدم حتی ب دروغ گفتن طلسم درست کردی برامون ولی گفتم واگذار میکنم بخدا 

ولی درمورد خودش میدونم بد کردم خیلیممم بد کردم کاش ببخشم 

میفهمم چی میگی ولی بخدا بچگی کردم من 19سالم بود و بقیه بم فشار نیاوردن حتی بعد اینک.جدامون کردن حالش ...

عزیزم ما ۹ سالگی به سن تکلیف میرسیم.

اینکه عذاب وجدان داری خیلی خوبه.نشون میده که فطرتت پاکه.اینکه از گناه میترسی باعث میشه عاقبت بخیر بشی.

حتما زیاد استغفار کن.

عزیزم اگر عاشقته چرا جدا شدین؟

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
از حق الناس خیلیییی  من خودم چ تهمتایی از خانوادش نشنیدم حتی ب دروغ گفتن طلسم درست کردی برامون ...

😭😭

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
عزیزم ما ۹ سالگی به سن تکلیف میرسیم. اینکه عذاب وجدان داری خیلی خوبه.نشون میده که فطرتت پاکه.اینکه ...

خیلییی وفته دارم التماس خدا میکنم بذاره جبران کنم 

چون خانوادهامون سر لجبازی جدامون کردن ینی جفتمون مجبور شدیم ولی حال جفتمون بده خیلیم بده 💔😭

خیلییی وفته دارم التماس خدا میکنم بذاره جبران کنم  چون خانوادهامون سر لجبازی جدامون کردن ینی ج ...

😭😭