2777
2789
عنوان

زایمان...

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 26 پست
اینجا میان میگن سز کردیم بی هیچ دردی و ال وبل.مگه میشه ۷ لابه شکم رو ببرن درد نکنه.مخصوصا سزارین دوم ...

سزارین برا بچه اولت بود؟یا دوم 

عضو گروه زرد .قد۱۶۸.وزن ۸۳ .هدف اول ۷۳.هدف دوم ۶۳.وقتی همه تونستن قطعا منم میتونم .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پس بحثی نمیمونه برو سز😂

خب اینجا هرکیو دیدم میگه بیمارستان های خصوصی  هم دیگه نمیکنن

عضو گروه زرد .قد۱۶۸.وزن ۸۳ .هدف اول ۷۳.هدف دوم ۶۳.وقتی همه تونستن قطعا منم میتونم .
سزارین برا بچه اولت بود؟یا دوم 

من یه بچه دارم .تا ۵ روز درد داری .نمیتونی پاشی.سزارین دوم میگن سخت تره دیدم اطرافم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
اگه بخیه نخوری ک بعد زایمان کلن بی دردی و سرپا ولی خوب من چندتا بخیه خوردم یک هفته دیگه قشنگ میتونی ...

اصلا امادگیشو ندارم

خب مشکل همینه ک نمیتونم تشخیص بدم😂

بستگی به سونوی هفته های آخرت میگن طبیعی یا سزارینی بودنتو اگه بهت گفتن لگنت اندازست و بچه سفالیکه و قرار جفت خوبه که طبیعی وگرنه سزارین اجباری حالا اگه طبیعی شد مثل منکه طبیعی میشد ولی خودم نخواستم و سزارین خواستم از دکترم  گفت پس باید بیای فلان بیمارستان عملت کنم کا هزینشم بالا تره و خصوصیا انجام مسدن 

و خدایی که به شدت کافیست 🤗💜