2777
2789
عنوان

زایمان...

125 بازدید | 26 پست

خانما من میخوام اقدام کنم ولی واقعا از زایمان میترسم اونم طبیعی بیاین راهنمایی کنین اونایی ک سزارین کردن . اگه به دکتر بگم برام سزارین میزنه؟؟ شکم جمع نمیشه بعد از سز؟ گن چقدر تاثیر داره؟ 

عضو گروه زرد .قد۱۶۸.وزن ۸۳ .هدف اول ۷۳.هدف دوم ۶۳.وقتی همه تونستن قطعا منم میتونم .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خانما تروخدا پر بازدیدش کنین بقیه هم بیان راهنمایی کنن واقعا تو دوراهی گیر کردم

عضو گروه زرد .قد۱۶۸.وزن ۸۳ .هدف اول ۷۳.هدف دوم ۶۳.وقتی همه تونستن قطعا منم میتونم .
تو سز کردی؟چقدر بعد سرپا میشی؟دردش زیاد نیست؟

ن من طبیعی بودم ۱ ساعت و نیم سر دختر دومم درد کشیدم ۳ ساعت هم سر دختر اولیم در کل راضی بودم از طبیعی اینجاش باحاله ک بعد دنیاوردن بچه انگار چیزی نبوده 😐ولی خوب همون درد هم زیاده خیلی زیاد ولی زود گذره بستگی به خودت داره کدومو انتخاب کنی 

ببین عزیزم باید معاینه لگن ورزش و اینا همه انجام بدی برای طبیعی... بستگی ب بدن هرکس داره.. یکی طبیعی ...

خب مشکل همینه ک نمیتونم تشخیص بدم😂

اینجا میان میگن سز کردیم بی هیچ دردی و ال وبل.مگه میشه ۷ لابه شکم رو ببرن درد نکنه.مخصوصا سزارین دوم بدتره.من سز شدم 

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
ن من طبیعی بودم ۱ ساعت و نیم سر دختر دومم درد کشیدم ۳ ساعت هم سر دختر اولیم در کل راضی بودم از طبیعی ...

زود سرپا شدی؟

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز