بچه ها من تو سفره خونه کار میکنم بماند که چه سختی هایی داره نمیخوام وارد جزئیات بشم فقط اینو بگم که صاحبکارم تا حالا چند بار بیرونم کرده اما من واسطه فرستادم و روی خیلی چیزها چشم پوشی میکنم. بیشترین چیزی که عصبیم میکنه مردایی که چشم چرون هستن یا اینکه نه خوشکل هستم نه هیکل درست درمونی دارم حالا بماند اینها
همکارم شیفت ظهر هست من به خاطر شرایطم عصر میرم تا آخر شب و شبا میتونم برای بچه ها شام بیارم دوستمم میتونه از غذای ظهر ببره هر دوتامون شرایط سختی داریم و هوای همو داریم بعضی وقتا که کار برامون پیش میاد جامون رو عوض میکنیم یا وقتایی که حالمون مساعد نیست جای هم میریم اینا رو گفتم که بدونید
دوستم شوهرش معتاده یه بچه اوتیسم هم داره درآمدی هم نداره
منم که کمابیش با شرایطم آشنا هستین
شب عید دقیقا نیم ساعت قبل از سال تحویل برادر دوستم با موتور تصادف کرد چند روز تو کما بود بعدم متاسفانه فوت کردخوب دوستم هم شرایط روحی خوبی نداشت هم اصلا نمیتونست بیاد سر کار
من بهش گفتم نمیخواد نگران باشی من به جات میرم اخه اونم خیلی جاها کمکم کرده واقعا هم از شعف دلم رفتم و پشیمون نیستم چون ممکن بود صاحبکار نیروی دیگه ای به جاش بیاره و کلا کارشو از دست بده
خلاصه اینکه من از 9 صبح تا بعضا 12 تا 1 سر کار بودم شرایط جسمی خوبی هم نداشتم
حالا که وقت حقوق دادن شده برای اون 200تومن واریز کرده برای منم حقوق خودمو جرات حرف زدن هم نداریم فقط بهش گفتم همکارم که کارش عقب نموند شما فکر کن سر کار بوده بعد با عصبانیت گفت فکر کنم سر کار بوده؟؟؟؟ مگه احمقم خوب نبوده حالا عوض تشکرتون هست اصلا همون 200تومن هم نباید میزدم حسابش
من ناراحت خودم نیستم اما دلم برای دوستم میسوزه بیچاره روی حقوقش حساب کرده بود تازه عزا دار هست خوب چرا ما به هم نوع خودمون ظلم کنیم هیچ کاری هم از دستم نمیاد اگرم عصبی بشه اخراجم میکنه من به این کار نیاز دارم خدا میدونه چقدر منت سرم هست برای 2 دست غذایی که آخر شب میارم خونه
دلم برای دوستم میسوزه خودم به درک که روزی 12.13 ساعت کار سخت انجام دادم کل عید پیش بچه هام نبودم اخه این انصافه؟ 200تومن رو چه کارش کنه؟ البته اینم بگم من اون چند روز رو ظهر 2 پرس غذا برای بچه هام میفرستادم خونه که خوب اگر منم نبودم همکارم غذا رو میبرد چرا به همنوع خودمون ظلم میکنیم