2777
2789

با قرص سقط میکنن بعد اگه بقایا بمونه کورتاژ میکنن

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید دلیلش چی بوده که سقط شدن قلبشون تشکیل شده بود

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
ببخشید دلیلش چی بوده که سقط شدن قلبشون تشکیل شده بود

گلم مورخ ۱۵ فروردین رفتم سونو میشدن یکی ۸هفته و ۲روز و یکی ۷ هفته و ۳ روز گفت تا الان رشد داشتن ولی ضربان ندارن گفت سقط فراموش شده مطرح هست فردا میشه ۱۰ روز از اون سونو گذشته تکرارش میکنم

دوقلوها هم با قرص یعنی؟

چون سن بارداری یکم بالاس ممکنه استخون داشته باشن احتمال زیاد قرص بدن دفع بشن 

من میشم ۹هفته و ۵ روز هیچ لک و دردی ندارم ولی حس سبکی دارم همین

منم هیچ علائمی نداشتم ته درد نه لک فقط علائم بارداری از بین رفت و تو سونو مشخص شد 

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
وای سخته

ان شالله که بری سونو و سالم باشند به حق این شب های عزیز ولی اگر مجبور به سقط شدی نگران نباش من ۲۱ هفته با قرص سقط کردم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
وای سخته

عزیزم حالا من مطمئن نیستم شایدم قرص برات بزارن دهانه رحمت نرم بشه ببرنت کورتاژ میتونی بیشتر پرس وجو کنی 

ان شالله که بری سونو و سالم باشند به حق این شب های عزیز ولی اگر مجبور به سقط شدی نگران نباش من ۲۱ هف ...

انشا.. عزیزدلم ممنون بابت حرف های امیدوار کننده ات 

عزیزم حالا من مطمئن نیستم شایدم قرص برات بزارن دهانه رحمت نرم بشه ببرنت کورتاژ میتونی بیشتر پرس وجو ...

باشه خیلی ممنون عزیزم که اومدی تاپیکم و کمکم  کردی