آvav مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 1809 عنوان سقط فراموش شده 424 بازدید | 26 پست خانم ها کسایی که دوقلو باردارن و در هفته ۱۰ تشخیص سقط فراموش شده مطرح هست با قرص سقط میکنن یا حتما کورتاژ میشن چون دوقلو هستن؟ 1402/01/23 | 21:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27946 من۱۱ هفته بودم کورتاژ کردن تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11646 با قرص سقط میکنن بعد اگه بقایا بمونه کورتاژ میکنن 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚
آvav مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 1809 من۱۱ هفته بودم کورتاژ کردن من میشم ۹هفته و ۵ روز هیچ لک و دردی ندارم ولی حس سبکی دارم همین
آvav مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 1809 با قرص سقط میکنن بعد اگه بقایا بمونه کورتاژ میکنن دوقلوها هم با قرص یعنی؟
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11646 ببخشید دلیلش چی بوده که سقط شدن قلبشون تشکیل شده بود 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚
آvav مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 1809 ببخشید دلیلش چی بوده که سقط شدن قلبشون تشکیل شده بود گلم مورخ ۱۵ فروردین رفتم سونو میشدن یکی ۸هفته و ۲روز و یکی ۷ هفته و ۳ روز گفت تا الان رشد داشتن ولی ضربان ندارن گفت سقط فراموش شده مطرح هست فردا میشه ۱۰ روز از اون سونو گذشته تکرارش میکنم
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11646 دوقلوها هم با قرص یعنی؟ چون سن بارداری یکم بالاس ممکنه استخون داشته باشن احتمال زیاد قرص بدن دفع بشن 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27946 من میشم ۹هفته و ۵ روز هیچ لک و دردی ندارم ولی حس سبکی دارم همین منم هیچ علائمی نداشتم ته درد نه لک فقط علائم بارداری از بین رفت و تو سونو مشخص شد تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
آvav مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 1809 چون سن بارداری یکم بالاس ممکنه استخون داشته باشن احتمال زیاد قرص بدن دفع بشن وای سخته
آvav مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 1809 منم هیچ علائمی نداشتم ته درد نه لک فقط علائم بارداری از بین رفت و تو سونو مشخص شد وای عزیزم درکت میکنم واقعا خیلی سخته😔
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27946 وای سخته ان شالله که بری سونو و سالم باشند به حق این شب های عزیز ولی اگر مجبور به سقط شدی نگران نباش من ۲۱ هفته با قرص سقط کردم تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11646 وای سخته عزیزم حالا من مطمئن نیستم شایدم قرص برات بزارن دهانه رحمت نرم بشه ببرنت کورتاژ میتونی بیشتر پرس وجو کنی 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚
آvav مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 1809 ان شالله که بری سونو و سالم باشند به حق این شب های عزیز ولی اگر مجبور به سقط شدی نگران نباش من ۲۱ هف ... انشا.. عزیزدلم ممنون بابت حرف های امیدوار کننده ات
آvav مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 1809 عزیزم حالا من مطمئن نیستم شایدم قرص برات بزارن دهانه رحمت نرم بشه ببرنت کورتاژ میتونی بیشتر پرس وجو ... باشه خیلی ممنون عزیزم که اومدی تاپیکم و کمکم کردی