2777
2789
عنوان

حالم بده😭😭

200 بازدید | 15 پست

ده روز فرصتم مونده که خانوادم واسه رسیدن به عشقم رضایت بدن خانوادن به شدت مخالفن😭منم چله زیارت عاشورا به روش حق شناس با ختم سادات و ۲۰۰۰صلوات و دارم میخونم ولی اینم بگم زیاد مراقبه نمیکنم با عشقم حرف میزنم فقط نمازام و حجابم و انجام میدم و دروݝو غیبتم نمیکنم امروز رفتم خیاطی مادرم زود به بابام زنگ زده بود گفته بود هستی رفته خیاطی بابام زود زنگ زد و گفت فوری بری خونه خوب بخاطره یه سری مساعل سخت بود واسم این حرفشون بابام میگفت ما از ابرومون مراقبت میکنیم😭منم برگشتم خیلی گریه کردم مامانم گفت چته گفتم بهت چی دادن زود به بابام زنگ زدی هیچ وقت نمیبخشمت و تو اصلا مادرم نیستی هیچ وقت واسم مادری نکردی الان ختمم باطل شده😭😭

عزیزم فقط میتونم بگم امیدوارم هر چی ب صلاحته اون بشه هیچ وقت چیزیو بزور نخوا همیشه بگو خدایا تو غیر ممکنو میتونی ممکن کنی اگه ب صلاحم هس لطفا دریغ نکن

دلا خوو کن به تنهایی🍁🍃که از تن ها بلا خیزد🍁🍃

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

وای عزیزم بخواد بشه میشه نخادم نمیشه عشقتم اگه واقعت بخوادت خانوادتو راضی میکنه چرا سختش میکنی اگه قسمت هم نباشید بالا بری پایین بیای نمیشه چ با ندر و نیاز چ هرکاری

امیدوارپ که بشه خدا منو به ارزوم برسونه

هیچ وقت اصرار نکن میدونی تو اونور قضیه رو ک نمیدونی ولی بعد ها اگه ی چیزی نشه واقعا حکمتی توشه شک نکن ب این قضیه فقط بسپر ب خدا ولی یچیزو ب زور نخا

هیچ وقت اصرار نکن میدونی تو اونور قضیه رو ک نمیدونی ولی بعد ها اگه ی چیزی نشه واقعا حکمتی توشه شک نک ...

راست میگی عزیزم خداکنه به صلاحم باشه و خدا بهم بده