2821
2789
عنوان

حالم بده😭😭

199 بازدید | 15 پست

ده روز فرصتم مونده که خانوادم واسه رسیدن به عشقم رضایت بدن خانوادن به شدت مخالفن😭منم چله زیارت عاشورا به روش حق شناس با ختم سادات و ۲۰۰۰صلوات و دارم میخونم ولی اینم بگم زیاد مراقبه نمیکنم با عشقم حرف میزنم فقط نمازام و حجابم و انجام میدم و دروݝو غیبتم نمیکنم امروز رفتم خیاطی مادرم زود به بابام زنگ زده بود گفته بود هستی رفته خیاطی بابام زود زنگ زد و گفت فوری بری خونه خوب بخاطره یه سری مساعل سخت بود واسم این حرفشون بابام میگفت ما از ابرومون مراقبت میکنیم😭منم برگشتم خیلی گریه کردم مامانم گفت چته گفتم بهت چی دادن زود به بابام زنگ زدی هیچ وقت نمیبخشمت و تو اصلا مادرم نیستی هیچ وقت واسم مادری نکردی الان ختمم باطل شده😭😭

عزیزم فقط میتونم بگم امیدوارم هر چی ب صلاحته اون بشه هیچ وقت چیزیو بزور نخوا همیشه بگو خدایا تو غیر ممکنو میتونی ممکن کنی اگه ب صلاحم هس لطفا دریغ نکن

دلا خوو کن به تنهایی🍁🍃که از تن ها بلا خیزد🍁🍃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای عزیزم بخواد بشه میشه نخادم نمیشه عشقتم اگه واقعت بخوادت خانوادتو راضی میکنه چرا سختش میکنی اگه قسمت هم نباشید بالا بری پایین بیای نمیشه چ با ندر و نیاز چ هرکاری

امیدوارپ که بشه خدا منو به ارزوم برسونه

هیچ وقت اصرار نکن میدونی تو اونور قضیه رو ک نمیدونی ولی بعد ها اگه ی چیزی نشه واقعا حکمتی توشه شک نکن ب این قضیه فقط بسپر ب خدا ولی یچیزو ب زور نخا

هیچ وقت اصرار نکن میدونی تو اونور قضیه رو ک نمیدونی ولی بعد ها اگه ی چیزی نشه واقعا حکمتی توشه شک نک ...

راست میگی عزیزم خداکنه به صلاحم باشه و خدا بهم بده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز