2777
2789
عنوان

کار بدی کردم؟

176 بازدید | 7 پست

بچه ها پیرو تاپیک های قبلیم ، برادرم برای کار اومده پیش ما ، شوهر من کل هفته سر کاره من یک هفته لحظه شماری میکنم جمعه بشه بریم بیرون هر جمعه داداشم راه میوفته میاد باهامون کلافه شدم ، امروز که دیکه جمعه نبود باز شوهرم گفت بپوش اونم پوشید بعد گفت کجا میرید سوهرمم گفت هر جا دوست دارید منم رفتم تو اتاق در رو بستم نشستم گریه ، شوهرم اومد گفت بده  از سری بعدی یه جور میریم نیاد گفتم خوب چرا جوری میگی که بیاد منم دل دارم ، بعدشم که اومدیم بریم بیرون داداشم اومده میگه بچه ها من بیام یا نیام آخه حوصلم سر میره تنها ، گفتم نمیدونم ما هم هنوز معلوم نیست کجا بریم همینجوری میریم ، بعدش دیگه داداشم نیومد انگاری فهمیده بود ، حالا شوهرم هیچی نمیگه ولی انگار ناراحته آخه میگه زشته وقتی کلا ۳ نفریم تو خونه اون رو نبریم ، گفتم چیشزشته اون باید بفهمه زن و شوهر خلوت میخوان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا خسته شدم شبا تا دیر وقت میشینه ، صبح هم که درگیر سر کار رفتنن، آخر هفته هم که میخوایم بریم بیرو ...

وابییی خدا صبرت بده خودش باید بفهمه که زن و شوهر حریم. خصوصی میخوان 😐😐😐😐

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨