2777
2789
عه وا مگه بزرگترین دلیل تظاهرات زن ...آزادی نبود؟

کافر همه را به کیش خود پندارد عزیزم شما چیزی که فکر میکنی قصدشان اون بود زندگی خانوادگی و شخصیت اصلیتون رو نشون میدید همه همونجور فکر میکنن که هستن 😓🙂

کافر همه را به کیش خود پندارد عزیزم شما چیزی که فکر میکنی قصدشان اون بود زندگی خانوادگی و شخصیت اصلی ...

منکه متوجه نشدم چی میگه خودتون یه بار جملاتی که نوشتی رو بخون والا ما که تو اعتراضات فقط شعار زن ...آزادی شنیدیم چیزی به اسم گرونی و تورم نبود  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از شما هم هیچ کس انتظار ادب و شخصیت نداره  خودتم بهتر میدونی که اسم جنبشتون چیه ؟؟؟   ...

به شما توهینی شد؟ الان من گفتم ادم هر چی فکر میکنه شبیه اون هست مگه بد گفتم ؟😐افکار شما چیه که به خودتون هم شک کردید

اسم جنبش رو که گفتید  حجاب . اقتصاد.  محیط زیست به ترتیب جز اصلی ترین هدفاش بود اگه میگی چرا شعار اقتصادی نداشت که داشت کلی هم داشت ولی اینجا نمیگم چون نمیخوام کاربریم رو به خاطر شما از دست بدم ولی خواستی با فیل..تر شکن هم شده آبان ۹۸ رو جستجو کنی و ربطش به این رو شاید  بفهمید

به شما توهینی شد؟ الان من گفتم ادم هر چی فکر میکنه شبیه اون هست مگه بد گفتم ؟😐افکار شما چیه که به خ ...

حالا شکم یا زیرشکم چه فرقی داره؟

دلیل همه‌ی درهای بسته هم شما فاسق‌ها هستید