2777
2789
عنوان

آدم بدا...

144 بازدید | 8 پست

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا خدای آدمهای خلاف‌کار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. فی الواقع

اِند چشم پوشی و اِند رفاقت است. رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میگذارد

#برادر_مارمولک

خدا خدای ما آدم بدا هم هست.✋

خدایا کمکمون کن...

التماس دعا 

برامن دعا کنید منتظر یه زنگ مهمم 😔

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا ما به خودمون بد کردیم تو ببخش توکمک کن💔به بزرگیت الهی العفو....که هر چی سختیه از مکافات عمل خودمونه💔💔💔😭

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

خدایا ما به خودمون بد کردیم تو ببخش توکمک کن💔به بزرگیت الهی العفو....که هر چی سختیه از مکافات عمل خ ...

خدایا ما صبرمون کمه

خودت هوای دلمون رو داشته باش

چقدر وضعیتتون زیبا بود😍🤲🏻

انشاالله که هیچ کسی بد نیست....

گفت ای مالک بترس از آنکه دیشب کسی را در حال گناه دیده باشی، شاید صبح توبه کرده باشد و تو  ندانی...

قضاوت اصلی فقط با اوست 

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
خدایا ما صبرمون کمه خودت هوای دلمون رو داشته باش چقدر وضعیتتون زیبا بود😍🤲🏻

ممنونم لطف دارید

همون امضامو میگی؟

اگه آره بگم سختیهایی کشیدم که مخصوص خودم بودن 

ولی خیلی از خانما طاقت نداشتن و ندارن و نمیتونم تحمل کنن

پیر شدم از خیلی چیزهاو از آدمهایی که خونمو مکیدن

هر کس فقققط شنید که باهام چیکار میکنن برام گریه میکرد و دعا💔💔💔😔اگه اون مشکلات باعث شد یه ذره امام حسینو حس کنم زیبا بودن هر چند تلخ 💔 

ولی متاسفانه دیر فهمیدم اینو .....

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده...