2777
2789
دیدید همچین شرایطی رو خودتون؟

خودم 

وقتی پرستاری می خوندم با یکی از همکلاسی هام در ارتباط بودم. بعد از یه مدت فهمیدم همزمان با یکی دیگه هم در ارتباطه 

کات کردم و تمرکز کردم روی خودم 

کنکور دادم و پزشکی قبول شدم 

خیلی به گوشم خورد که به غلط کردن افتاده و حتی داخل بیو اینستاش نوشته(حیف که قدر تو رو ندونستم)

الانم با یه مهندس که عاشقانه دوسم داره نامزد کردم و خوشبختم 

اینجوری باید بسوزونی

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم  وقتی پرستاری می خوندم با یکی از همکلاسی هام در ارتباط بودم. بعد از یه مدت فهمیدم همزمان ...

وای عزیزم چقد خوب.خیلی اذیت شدید پس شما هم‌.چقد خوشحال شدم ک الان راضی هستید

چطور فهمیدی بهت خیانت کرده؟ چطوری بود مگه

خودش بهم گفت ی ماه ک کات کرده بودیم به اکسش پیام داده بود و اون رفته بود با ی نفر دیگه و اینم خیلی حالش بد بود.وقتی آشتی کردیم حالش بد بود سرد بود می‌پرسیدم چته نمیگفت.اون مدت آب شدم نابود شدم بعد از اینکه دیگه جونی برام نموند گفت چیشده و چرا حالش بده.گفت بهت میگم خواستی بمون و نخاستی هم تصمیم خودت‌.گفتم نمیتونم کلی التماس کرد گفتم نه چون حالش بد بود هنوز.گفت بخدا نمیخاستمش نمیدونم چرا اذیتم و ...

نهایتا بهم زنگ زد گوشی و دادم به بابام و بهش گفت دیگه مزاحم نشه

بعدم زنگ زد گفت همه چیو خراب کردی آبرومو پیش بابات بردی و دیگه تمومه.منم گفتم اوکی الان تو ببخش اگه میتونی.نمیتونی هم تمومه.

به بابام نگفتم چیشده ولی گفتم اذیتم میکنه.

خودش بهم گفت ی ماه ک کات کرده بودیم به اکسش پیام داده بود و اون رفته بود با ی نفر دیگه و اینم خیلی ح ...

چ بیشرف خودشم قشنگ بهت توضیح داده چ آدم بیشعوری خوبش کرده دختره

قبل تو با اون بوده؟یا همزمان ک باتو بوده بااونم آشنا شده؟

چ بیشرف خودشم قشنگ بهت توضیح داده چ آدم بیشعوری خوبش کرده دختره قبل تو با اون بوده؟یا همزمان ک باتو ...

ببین چند ساااال دنبال من بود.دوستمو واسطه کرد بعد از سه چار سال اوکی دادم.نگو همون موقه ک من اوکی دادم با اون دختره بنده خدا بود.من چه میدونستم.بعد کم کم باهاش کات کرد و با من موند و دختره هم همش پیگیرش بود ولی این نمیخاست دیگه.بعد سه سال ک دختره با ی نفر دیگه خوشال بود لابلای یکی از قهرامون رفته بود ی کرمی روش بریزه دختره هم دیگه پا نداد.و اینم انگار غرورش خرد شده بود.

عجبا این ک خودش نخواستش اومده باتو دیگه حال خرابیش واسه چی بوده

خودشم میگفت نمیدونم.مثه اینکه ما آشتی کردیم دختره هم بهش گفته بیا بریم بیرون ک فقط ببینم چته ولی بخاطر من نرفته.ولی حالش بد بود.فک کنم روانی بود