لباسم توش خوب بود فقط قیافم توش بد نبود افتضاح بود به مشت دختر بیمار پخش کردن رسیده به دست پسری که دوسش دارم همش راجبم غیبت میکنن از خجالتم همشون بلاک کردم پسره ام تا حالا من از نزدیک ندیده فقط عکسای خوبم دیده و اینکه 16 سالمه شما جای من بودید چه حسی داشتید ؟:) شاید من خیلی حساسم اما حالم خیلی بده نمیتونمم باهاشون کاری کنم من تنهام اونام خیلین و تو مدرسمن هرروز میبینمشون خسته شدم ترجیح دادم سرم تو کار خودم باشه البته اگه بزارن خیلی حس بدیه عکس داغونت پخش شده باشه و برسه دست اونی که برات مهمه
بعد بین این دخترا بیکار یک پسره بود گبر داده بود به من که باهاش برم بیرون آدم حسابش نکردم میگفت میدم رفیقای دخترم بزننت اونا میخواستند بلای سرم بیارن پسره پشیمونشون میکنه روانی خود درگیری داره به حاش عکسم پخش کرده ازم متنفره نمیدونم چرا دست از سرم ورنمیداره عکس پخش کردنم از صدتا کتک واسم بدترع:)
نه به مدیر بگو که اگه جواب نگرفتی برو پلیس فتا و پیگیری کن وقتی خودشون رو جلوی قاضی ببینن نمیگم ترسیدی ( البت دلایل و استدلال قوی داشته باش که از زیرش در نرن اینکه خودشون گفتن سند نمیشه ها)یا تلکه کن هر سه نفر رو در ازای رضایت یا یکیشون برات واسطه ابراز علاقه بشه