2777
2789

از سونوهات معلوم میشه سزارین ک خیلی راحته من تازه سز شدم 

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱  دوباره دارم مامان میشم خیلی یهویی و سوپرایزی امیدوارم تا آخر خوب پیش بره🥰ب تاریخ ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو سزراین اختیاری حتی اگر گفتن طبیعی بیار  _  من رفتم خیلی راضیم  سزارینم درد داره ولی  نه مثل طبیعی  مامان من دوتا طبیعی اورده گفت میکشمت بری طبیعی اصلا خوب نیست 

منم میترسم ولی از یه طرف از سزارین هم میترسم 😬 

سزارین ترس نداره اصلا 

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱  دوباره دارم مامان میشم خیلی یهویی و سوپرایزی امیدوارم تا آخر خوب پیش بره🥰ب تاریخ ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۳

من اولی سال 89 طبیعی اوردم، 3ساعت درد داشتم بعد 80 درصد دردم رفت 20 درصد موند، خیلی راحت بلند شدم ب کارام میرسیدم، سشوار گرفتم افتاب دادم زود خوب شد،اما دومی نشد طبیعی بیارم سزارین کردم به غلط کردن افتادم 

بی نهایت درد داشت 24 ساعت درد، به زور راه میرفتم، نمیشد راحت بخوابم، جاش هنوزم گاهی تیر میکشه و اون قسمت برش بی حس مونده 

منم میترسم ولی از یه طرف از سزارین هم میترسم 😬 

بخدامن ایقدطبیعی برام راحت بودم بااین حالی که بچمم دختربوداصلامتوجه نشدم تابچم دنیااومده روسینم درازش کردن

توروخداموقع کامنت گذاشت لایک نکنید