2777
2789
والله تو مازندران که طبیعی اجباریه،حالا بعضیا به دکتر زیر میزی میدن سزارینشون میکنن.اینا میش اختیاری ...

خب اگه بچه تکون خورد چی؟بچه که همش درحال تکون خوردن و چرخیدنه دیگه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منسذ اولی 3ساعت درد داشتم،ولی خب دومی درد سزارین 24ساعت بود 😑 طبیعی عوارض نداره هیچ تازه دکترا میگ ...

اره خداسزارین نصیب هیچکس نکنه اخه بعضیاعوارض بعدشونمیبینن یافکرمیکنن راحته فکربعدشونمیکنن

توروخداموقع کامنت گذاشت لایک نکنید
یکی از اقوام سزارین کرده بود میخواست بشینه به بچه ش شیر بده جیغ میزد از درد دقیقا سه مورد اینجوری دی ...

وایی خواهرشوهر منم همینجوری بود .ده روز بعد از زایمانش دیدم دراز کشیده ب بچه شیر میداد اونم نمیتونست خوب ب پهلو دراز بکشه یه نفر باید بچه رو براش نگه میداشت ک بتونه شیر بده .

شبش هم من خونه پدرشوهرم اینا موندم تاصبح ناله میکرد از درد .نصف شب هم ب بچه ش شیر نداد میگفت نزدیکم نیاریدش . ب طفل معصوم شیر خشک میدادن ب زور .

ولی عمه و خالم سزارینی بودن مثل ایشون نبودن . 

عمه م ک از ۳. ۴روز بعدش خودش پامیشد کاراشو میکرد میگفت درد دارم ولی تحمل میکنم دردش زیاد نیست .

انگار هر بدنی یه قدرت تحملی داره

من سزارین کردم از اتاق عمل که اومدم بلند شدم راه رفتن بعدشم راحت نشستم ب بچم شیر میدادم و خیلی راحت خوب بود از فرداش همه کارام خودم کردم و هیشکی پیشم نبود ولی دوستم با سزارین اوکی نبود بستگی ب بدنت داره طبیعی یا سایز برات اوکی باشه من حتی شیاف پمپ درد هم استفاده نکردم

.