2777
2789

هر دو خودت انتخاب میکنی

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هردوتاش داره. فقط بعضی از کالاهای خاص و اونایی که سنگینن مثلا مثل میز و صندلی و... اونا رو باید آنلاین پرداخت کنی. مگر نه اکثرا پرداخت درب منزل داره

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

فکر کنم تهرانی نباشی باید آنلاین بدی🗿

نه فرقی نداره شهرهای دیگه هم پرداخت درب منزل هست

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

اینترنتی پرداخت میکنی 

بعد اونا جنس بنجل رو براتون میفرستن 

بعد که  سما متوجه شدی کلاه سرت رفته دیگه پولتو پس نمیدن.

من متوجه نمیشم چرا هنوز یه عده از دی جی کالا خرید میکنن؟

واقعا چرا؟ ؟؟

حتی تو همین نی نی سایت هم نمیشه این سایت دی جی کالا رو درست نوشت چون جز کلمات غیرمجاز هست. 

اونوقت به عده (البته یه عده قلیل) زیادی ساده هستن 

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
تهران فکر کنم جفتشو داره. ولی من شهرستانم فقط پرداخت اینترنتی داره

نه عزیزم جاهای دیگه هم داره پرداخت درب منزل

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

اینترنتی پرداخت میکنی  بعد اونا جنس بنجل رو براتون میفرستن  بعد که  سما متوجه شدی ک ...

من سالهاست مشتریشون هستم.دوبار جنس مد نظرم نبود پس فرستادم حتی هزینه پست برگشت رو هم خودشون پرداختن. یه مرتبه هم جعبه پاره شده بود تو پست ، تماس گرفتم اقلامی که در جعبه نبود (گم شده بود) رو اطلاع دادم پولشو بهم برگردوندند.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
من آخرین سفارشم ۷وروز پیش بود از سال ۹۸ تا الان همش پرداخت اینترنتی بودا چطوری شما میگید جفتش

من آخرین سفارشم ۴ روز پیش بود و درب منزل پرداخت کردم

همونجا موقعی که میخواین حساب کنین ۲ تا گزینه داره

یکی پرداخت اینترنتی

یکی پرداخت در محل با کارت بانکی

خودش پیشفرض روی اینترنتی هست شما تغییرش بدین روی پرداخت در محل