2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گلم پیامبراعظم محیطش خیلی بده؟

ن عزیزم پیامبر اعظم اکثرا مجتمع هست 

محیطش هم بد نیست

کلا تو بندر خداروشکر دزد و ارازل اوباش نیس

واقعا از این بخاطر شهر خوبیه 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

یعنی خیلی از مرکز شهر دوره؟میترسم برم اونجا سخت بشه واسم

یکم دوره ولی نزدیکاش پاساژ و هایپر اینا هست 

مگه بندرعباس چقدر بزرگه که میگین میترسم از شهر دور باشیم فوقش ترافیک باشه۱۵مرکز شهرین

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

عزیزم میشه شما هم سوالمو جواب بدین میگن پیامبراعظم شهرک خوبی نیست بنظرتون تو رنج ۱۵۰پیش ۳میلیون اجار ...

چشم گلم

پیامبر اعظم پسرخالم میشینن کرایه خونه هفتومن. ولی پیش نمیدونم چقد دادن. ب صابخونه هم بستگی داره و املاک،  این چنسال بخاطر مهاجر پذیری بندر سواستفاده های زیادی تو ملک و اینام شده متاسفانه کسیم نیس جلوشونو بگیره

اتفاقا خانم پسرخالم  همبشه تنهاست مشکلی پیس نیومده شکرخدا

ازمرکز شهر کمی دوره  ولی امکانات داره

بندر اغلب رهن کامل میدن بنفع خودتونم هست اگه پول داشته باشین برا رهن چون کرایه خونه ها خیلی بالاست 

سری ب برنامه ی دیوار بندرعباس بزن براحتی میتونی قیمتا رو ببینی و با بودجه ت بسنجی گل

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
😐اوکی ولی اینکه بو میده دلیل منطقی نیست

بوش ب دلیل شرجی بالاس و بوی نم و دریا  اینا میده من بندریم این دوستمون راست گفتن.. بندریا عادت دارن غریبه تا عادت کنه سختشه🌺

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
عزیزم امکانات داره؟شما تو کدوم سایتش ساکنین؟

داخل پیامبر اعظم  به همه چی دسترسی داری

از قبیل درمانگاه و دندانپزشکی و مدرسه و فروشگاه و...... یه بازارچه نزدیک آتش‌نشانی داره که هر چی لازم داشته باشی اونا میتونی بخری

بازارچه دست فروشا هم داره که شبا بساط میکنن

بازار گامبرون هم هست که جدیدتره

کلا شهرک پیامبر اعظم به صورت مجتمع های جدا جدا هستن که اکثرا پارکینگ و انباری دارن 

چون شهرک جدیده اکثرا خونه هاش تمیز و امکانات بروز دارن

اگه قصد خرید یا اجاره دارین سایت بوستان و سبحان خیلی خوبن 

تا مرکز شهر هم حدود 15 دقیقه فاصله داره. 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
اره از لحاظ مسکن ب تهران  ولی نسبت ب شهرهای دیگه گرون هست الان من داماهی گوهران ۹میشینم پول پی ...

ماهشهر رو ندیدی!!

پول پیش ۷۰۰ ، ماهی ۱۳ میلیون.😐

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)
داخل پیامبر اعظم  به همه چی دسترسی داری از قبیل درمانگاه و دندانپزشکی و مدرسه و فروشگاه و..... ...

ممنون عزیزدلم چقدر خوب راهنمایی کردی عزیزم ما شاید سایت ناجا خونه اجاره کنیم اونجا چطوره بنظرت؟

برای حسرت یه زندگی معمولی:)))