2821
2789
عنوان

موقع رژیم🏃‍♀️🏃‍♀️

101 بازدید | 19 پست

خانما موقع رژیم و کالری شماری بهتره چه نو ع قرص یا تقویتی استفاده کنیم که نه ریزش مو بگیریم نه زیر چشمامون گود بیفته و سیاه نشه و پوستمون هم سفت بمونه

روزی ۱۰۰۰ کالری مصرف میکنم بعضی موقع ها هم کمتر خوبه به نظرتون؟

لطفا نگین دکتر که اگر شرایطشو داشتم مراجعه میکردم

میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

رژیمی که من میگیریم اینا رو داده بعضیاش اجباریه بعضی اختیاری

میشه با لینک بزارید امروز سایت مشکل داره واسم عکس بالا نمیاره

میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم 
میشه با لینک بزارید امروز سایت مشکل داره واسم عکس بالا نمیاره

بذار ببینم میتونم😂😅

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
من یه مدت کالری شماری کردم  وسواس گرفتم واقعا  ولی بازم تکرارش میکنم 😐

خیلی خوبه

کمتراز1300نخور من با 1300ماهی چارکیلوکم میکنم

چقدر خوب

منم شروع کردم توی یک هفته یک کیلو کم کردم با کالری شماری

https://s6.uupload.ir/files/636cb243-b837-4de8-8d51-9ca36c58b85e_eqr1.jpeg

خدا خیرت بده ممنونم واقعا

حالا همرو مصرف میکنید؟

ضررم که نداره طبق همونی که خودش گفته مصرف بشه

خدا خیرت بده ممنونم واقعا حالا همرو مصرف میکنید؟ ضررم که نداره طبق همونی که خودش گفته مصرف بشه

من فقط مولتی ویتامنشو گرفتم و ب۶

نه ضرر نداره ویتامینه دیگه

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
من فقط مولتی ویتامنشو گرفتم و ب۶ نه ضرر نداره ویتامینه دیگه

ممنونم عزیزم منم میخرم

انشاءالله شما هم‌زودتر لاغر بشی و نتیجه بگیری

2790
2823
2791
2779
2792