2777
2789
عنوان

میخوام گوشی بگیرم ولی نمیدونم چ مدلیی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 31 پست
در حد ۱۰ وکمتر از ۱۵  هم در حد پول بگو وهم از نظر کیفیت

A23سامسونگ دوربینش خیلی خوبه 

۱۰ تومنه

شیائومی نگیر بعد چند وقت هنگ میکنه

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیائومی بعد از یه مدت کیفیت دوربینش افت شدید می کنه اما گوشی a22بسیار عالیه مامانم دارن بشدت راضی هس ...

والا دوربین همون دوربینه من دوساله دارمش گوشیمو شوهرمم a22 داشت دزد برد اونم خوبه اما بنظرم قیمت سامسونگ الکی بالاس

سامسونگ بنظرم بخاطر اینکه شناخته شدس واینکه همه طرفش رفتن خیلی خیلی زیاد قیمتاش الکی بالا برده من چن ...

من الان شیائومی دارم قبلا سامسونگ داشتم واسه همین از شیائومی خوشم اومد چون بعد ۴.۵سال که دارم استفاده میکنم هنوز کیفیت دوربینش همونه کلا خوب بوده حالا می‌خوام یه مدل بالاترشو بگیرم 

چرا

از همه لحاظ افت میکنه ، باتری ، دوربین ، سخت افزار...

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....

در حد ۱۰ وکمتر از ۱۵  هم در حد پول بگو وهم از نظر کیفیت

شیائومی نوت۱۱ پرو رو ۱۳ تومن عالیه . رم ۸ . دوربین ۱۰۸ . سلفی۱۶ . باتری قوی فست شارژ . عالی خوشگلم هست اگه میخوای سامسونگ بگیری یوقت a33 نزدیک ۱۴تومنه اما دوربینش ۴۸ هست سلفی ۱۳ . 

ببین نوت ۱۱ پرو شیائومی رو ۱۳ تومن روی نیم ساعت ۱۰۰ درصد پر میشه قدرت شارژ ۶۷ یعنی عالی تراز این نیست حتی سامسونگ. دوربین ۱۰۸ اصلا سامسونگ تواین رنج قیمت بااین کیفیت گیر نمیاد آنر هوآوی سمتش نرو اصلا چون گوشیا جدید تحریمن گوگل ندارن اصلا پشتیبانی نمیکنن به مشکل میخوری بدون گوگل. 

😍😍👌خیلی خوبه

اگر زیر ده تومن میخوای گوشی باز بگو بهت بگم چی بگیری اما همون بالا ده پول بدی رم ۸ میتونی بگیری که عالی هست الان من رم ۴دستمه راضیم اما قطعا با رم ۸ قابل مقایسه نیست اصلا