فاطمه_nrc مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2216 عنوان ارتودنسی 153 بازدید | 21 پست سلام دوستان من ارتودنسی متحرک کردم چند سال پیش الان یه ساله نرفتم برای ویزیت یکم برام سخت بود ولی الان دوست دارم برم و بذارم که دندونام درست شه ولی چون یه سال از ویزیت گذشته روم نمیشه به نظرتون به دکتر چی بگم که بتونم برم خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س) 1402/01/23 | 11:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه_nrc مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2216 میشه راهنمایی کنید خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)
جولیا__پندلتون عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 7992 به دلیل مسایل شخصی نتونستم بیام من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ، راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹
فاطمه_nrc مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2216 نمی خوام دروغ بگم ولی بلد نیستم چی بگم یه طوری شرمنده ام که اینقدر بد قول بودم خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)
فاطمه_nrc مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2216 بگو شرایط مالیم اوکی نبود اخه همه هزینه رو دادم خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)
فاطمه_nrc مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2216 به دلیل مسایل شخصی نتونستم بیام وآقا ارتودنسی متحرک سخته برام ولی باید کنار بیام خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)
فاطمه_nrc مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2216 وآقا ارتودنسی متحرک سخته برام ولی باید کنار بیام واقعا* خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)
pariyaaa78 عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 1263 اخه همه هزینه رو دادم بگو میتونسم بیام ولی گشاد بازی در اوردم 😂 ✖ forget who forgets you ✖
جولیا__پندلتون عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 7992 وآقا ارتودنسی متحرک سخته برام ولی باید کنار بیام متحرک یعنی چطوری چرا متحرکت گذاشتی؟ من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ، راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹
leilalili عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3385 بالا و پایین هر دو ارتودنسی؟ سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟
فاطمه_nrc مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2216 متحرک یعنی چطوری چرا متحرکت گذاشتی؟ خود دکتر تشخیص دادن یعنی می تونی برداری خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)
فاطمه_nrc مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2216 بالا و پایین هر دو ارتودنسی؟ بله عزیزم خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)
فاطمه_nrc مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2216 بگو میتونسم بیام ولی گشاد بازی در اوردم 😂 چرا خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)
فاطمه_nrc مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2216 بله عزیزم تصمیم گرفتم انشالله دو هفته دیگه میرم فردا هم به دکتر میگم که یکم اذیت میشم به خاطر همین طول کشید و میرم دعا کنید دندونم زودتر درست شه واقعا سخته خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)